A NASA az ősi idegenekre utaló bizonyítékokat fog bejelenteni, és a világ elé tárni?

2017. június 29., csütörtök
Egyre nagyobb a nyomás a NASA állítólagos nagy bejelentése körül. Egyesek szerint az elmúlt 70 év ufó észleléseit hozhatják hamarosan nyilvánosságra, míg mások úgy vélik, az ősi idegenekre találtak végső bizonyítékokat. Mi állhat a NASA mögött, és valóban lesz-e bejelentés?

A NASA háza táján már egy ideje igen feszült a légkör. Annál is inkább, mert az elmúlt időszakban rendre felmerült több forrásból is, hogy valami óriási bejelentésre készülnek.

Erre rendszerint nem reagáltak semmit ám mély hallgatásuk csak még jobban erősítette az összeesküvés elméletek híveit.

Később azonban több belső forrás, volt NASA alkalmazott is azt vallotta, hogy az amerikai űrügynökség már évtizede óta tud az idegenek létezéséről.

Mi több, megdönthetetlen bizonyítékok vannak a kezükben, melyeket nem hoztak soha nyilvánosságra az emberiség megóvása érdekében.

Olyan hírek is felmerültek, szintén belső csatornákból, hogy a NASA már fizikusokat, kutatókat és nyelvészeket toboroz titokban, egy esetleges kapcsolatfelvételhez.

Nehéz eldönteni, hogy mi igaz és mi nem ezekből az információkból, az azonban biztos, hogy az Anonymus hackercsoport is megneszelt valamit, mivel a NASA szervereire betörve olyan információk birtokába jutottak, melynek tudatában azt állították, hogy a NASA valóban egy nagy bejelentés küszöbén áll az idegenekkel kapcsolatban, mely előkészítés alatt áll

Ténylegesen fel fogják tehát oldani az igazság embargót az idegenekről?

Vagy csak újabb időnyerésről van szó? Egy új teória szerint az elmúlt 70 év összes ufókkal kapcsolatos meggyőző bizonyítékát tárhatják elénk majd.

Más elképzelések szerint viszont még ennél is tovább mennek, és az ősi idegenekkel kapcsolatos bizonyítékokat mutatják majd be a közvélemény előtt.

"Itt nem csak arról lehet szó, hogy feltárnak különféle bizonyítékokat, hanem arról, hogy elismerik, amit már mindenki tud" - állítja egy ufókutató.

Nemrég Twitteren reagált a NASA az Anonymus videóra, melyben azt állítják, valóban lehet a jövőben nagy felfedezés, bár a videóban állított dologra nem reagáltak, mintha némileg cáfolták is volna azokat.

Azonban a viszonylag semleges hangnem és a felfedezések előre vetítése megint csak sokak szerint megágyaz egy nagy bejelentésnek a közeljövőben.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 63631

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet