A NASA egy dimenziókapu megnyílását rögzítette?

2017. december 18., hétfő
Az éjszakai égen tűnt fel, azóta magyarázat nélkül van. A fizikusok sem tudnak mit kezdeni vele.

A NSAA rendelkezik egy úgynevezett különleges technológiára épült égfigyelő hálózattal. Ez a hálózat pedig rengeteg különféle kamerából áll.

Az ufó vadászok azonban nemrég felfigyeltek valamire, melyet az egyik ilyen égre állított kamera felvett.

A rögzített videón ugyanis úgy tűnik, mintha megnyílna valami az éjszakai égbolton. Méghozzá egy portál, egy másik világba.

legalábbis a különféle összeesküvés elméletekkel foglalkozó weboldalak szerint egy ilyen folyamatról van szó, noha a NASA mindent tagad.

Az úgynevezett All Sky kamerák meteoritokat, tűzgolyókat és bármi oda nem illő dolgokat keresnek. A rendszerhez bárki csatlakozhat, obszervatóriumok éppúgy, mint amatőr csillagászok.

Így fürkészték ki a mostani anomáliát is.

A 2017. december 13-án éjszaka készített felvételen a Nemesis Maturity nevű felhasználó vette észre először a furcsa valamit.

Ha valóban egy átjáró lehet egy másik dimenzióba, akkor nem kizárt, hogy köze lehet a HAARP működéséhez is, hisz ne feledjük, a HAARP által rendelkezésre álló technológia valójában a légkör összetételét és annak részecskéit is képes manipulálni.

Vagyis akár egy féregjáratot is nyithatnak a felhők között, egy másik, paralell dimenzióba.

A szkeptikusok szerint azonban pusztán arról van szó, hogy a kamera lencséjén lévő páracseppeken tört meg egy arra járó autó reflektorainak fénye.

Míg mindenki ésszerű magyarázatot próbál erre a felvételre adni, addig maguk a szakemberek sem jöttek rá, hogy mi is ez pontosan, így nem lehet semmit bizonyossággal kijelenteni róla.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál megmagyarázhatatlan összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 27770

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet