A NASA észlelte valaminek az árnyéket a Kuiper-övben! Lehet, hogy a közelgő Nibiru az?

2021. szeptember 30., csütörtök




Senki sem tudja, hogy pontosan mi az, egyesek szerint akár mesterséges objektum is lehet!

Valamire rábukkant a NASA nemrégiben, aminek óriási jelentősége lehet. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi lehet, de egy árnyékot vettek észre, mely kitakart egy fénylő objektumot a Kuiper-övben

Azonnal meg is indultak a találgatások a titokzatos égitest - már, ha égitest - mibenlétére vonatkozóan.

Ha rájönnek, pontosan mi lehetett, akkor akár a New Horizons űreszköze is meglátogathatja majd a jövőben - állítják a szakemberek.

24 teleszkóp volt ráállítva a szóban forgó területére, és ezek közül az egyik rögzítette azt, amint egy 200 milliszekundumos időtartamra valami árnyékot vetett egy másik fényforrásra, mely egy távoli csillagtól jött.

A jelenséget Július 17-én észlelték, és egyelőre nincs magyarázat arra, hogy mi lehetett.

Ugyanakkor számtalan különféle találgatás van. Míg egyesek mesterséges eredetű objektumot, egy hatalmas anyahajót emlegetnek, addig mások úgy vélik, végre lencsevégre kaphatták a kilencedik bolygót. Megint mások úgy élték meg a dolgot, hogy a NASA a közeledő Nibirut, pontosabban annak árnyékát kapta lencsevégre.

A NASA már régóta várt erre a pillanatra, hogy végre azonosíthassa azt a titokzatos objektumot, ami a Naprendszerünk külső peremén ólálkodik.

A próféciák szerint ez maga a Nibiru, vagyis Marduk csillaga.

Róla pedig azt kell tudni, hogy a maja és egyéb kultúrák próféciái - köztük a sumerok - szerint össze fog ütközni a Földünkkel, elhozva az emberi civilizáció végét. Más leírások szerint csak elhaladni mellettünk, ezzel is olyan erős gravitációs hatást kifejtve, hogy az hatalmas kataklizmákat idézne elő a Földön.

A NASA tippje ugyanakkor nem maga a Nibiru, hanem egy 2014 MI69 néven elnevezett objektum.

Ezt a korábban is látott és mért objektumot sokan nem a Nibiruval azonosítják, ugyanakkor nem zárható ki, hogy valójában egy és ugyanazon égitestről beszélhetünk.

A hivatalos adatok szerint az égitest átmérője nem nagyobb, mint 18–41 km, azonban az összeesküvés elméletek hívei szerint valójában jóval nagyobb dologról van szó, amit a NASA szándékosan nem hoz nyilvánosságra.

Elképzelhető, hogy valóban a Nibiru közeledik felénk, amit a NASA megpróbál eltusolni?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes nasa összeesküvés nibiru


Megtekintések száma: 77413





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet