A NASA Holdról készült képei tényleg hamisítványok?

2017. február 22., szerda
Valójában azt támasztják alá, hogy sohasem jártunk a Holdon, és az egész csak egy nagy átverés volt?

A NASA által végrehajtott Holdra szállás tényét még ma is sokan vitatják. Sőt, ami azt illeti, Amerikában a lakossága egy jó része úgy gondolja még ma is, hogy a Holdra szállás valójában meg sem történt.

Az egész csak az USA kitalációja volt, hogy így arasson fényes győzelmet a Szovjetunió felett az űrversenyben.

Mások szerint valójában ugyan jártak fenn, de valami olyasmit találtak ott, amiről végül soha nem beszéltek, helyette hamis, stúdióban készült Holdra szállással hülyítették a népet.

Rengeteg különféle árulkodó jel van arra vonatkozóan, hogy ez talán tényleg így történt. A felvételeken ugyanis különös dolgokat lehet észrevenni, mint például a C jelzéssel ellátott sziklát, ami elvileg lehetetlen lenne egy olyan égitesten, ahol sohasem járt az ember.

Hacsak nem idegenek műve lehetett, de vannak más dolgok is, melyek arra utalnak, hogy valami nagyon nem volt sohasem rendben a Holdra szállás kapcsán.

Nem egy bennfentes forrás lebegtette meg azt, hogy tudja, hol készült valójában a Holdra szállás felvétele, melyet egy stúdióban vettek fel, mesterséges világítás segítségével.

Mások egyenesen azt állítják, hogy akkoriban a videotechnika még nem volt annyira fejlett, hogy az eszközök kibírjanak egy űrutazást, és még felvételeket is tudjunk készíteni az égitesten való leszállásról, majd az emberiség első perceiről.

Az egyik legerősebb bizonyíték a Holdra szállás hamissága mellett mindig is azok a felvételek voltak, melyek bár két különböző helyszínen készültek, mégis ugyanazt a hátteret ábrázolják.

Ha ez valóban így van, az egyértelmű jele annak, hogy ugyanazon háttér előtt készítették a két képet, és nem a Holdon. Ott ugyanis lehetetlen, hogy teljesen azonos tájon készült volna a két kép, de mégis különböző helyeken.

Az Apollo 15 misszió keretében az 1971-ben készített felvételen ugyanolyan a háttér vonala, és a domborzat, mint az Apollo 11 misszió során rögzített felszín.

Sokak szerint vagy egy és ugyanazon stúdióban, azonos háttér előtt készült a két kép, vagy fotómanipulálással van dolgunk, és az utóbb készült kép valójában nem eredeti.

Ezt többször felvetették már, és az emberek egy része nem azt állítja, hogy később nem látogattunk el mégis a Holdra, hanem azt, hogy a Holdra szállás felvételei valótanok.

A NASA tényleg járt a Holdon, talán még korábban is, mint tudjuk, de valami olyat találtak, ami miatt úgy döntöttek, érdemesebb lenne meghamisítani a felvételeket.

Talán az egész űrverseny csak egy álca volt? Lehet, hogy az 1971-es felszíni felvételen valami olyan volt eredetileg rajta, amit azonnal le kellett montírozni a képről, és ekkora került oda az azonos háttér?

Hogy mi lehet a rejtély kulcsa, talán sosem tudjuk meg. Egy biztos viszont: hamarosan újabb nemzetek készülnek a Hold meghódítására, és ha elvégzik az alapos felszíni kutatásokat, talán rábukkannak arra, amit akkor eltitkolt előlünk a NASA.

összeesküvés hold holdra szállás


Megtekintések száma: 38968

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet