A NASA idegen kapcsolatfelvételre készül?

2017. május 1., hétfő




Fizikusokat, nyelvészeket, filozófusokat, biológusokat és diplomatákat toboroznak gőzerővel egy szupertitkos projekthez. Pár hónapon belül megtörténhet az emberiség történetének legnagyobb bejelentése?

Közel vagyunk egy igazi első típusú kapcsolatfelvételhez? Nemrég már bezsámoltunk arról, hogy az emberiséget egy óriási bejelentéssel fogják sokkolni.

Ezt több szakértő, és ufó kutató is állította egymástól függetlenül. Pontosabban miről is van szó?

Hillary Clinton egyik kampánymenedzserének levelei között - melyek az internetre is kikerültek azóta - ugyanis olyan dolgokra utalnak, melyek a Wikileaksen is kiszivárogtak, és megerősítést nyertek.

Az emailek arról árulkodnak, hogy több nagyhatalmú felsővezetővel beszélt az Amerikai Védelmi Minisztériumban érdekes dolgokról.

Többször az is szóba került, hogy egy óriási bejelentést fognak tenni az idegenekkel kapcsolatosan.

Sokan azt várják, és arra gyanakodnak, hogy talán elérkezik a pillanat, és végre be fogják jelenteni a földönkívüliek jelenlétét, és létét itt a Földön.

Erre minden esély meg is lehet, mert egyes belső források arról szólnak újabban, hogy a NASA gőzerővel kezdett el tudósokat, szakembereket, diplomatákat és filozófusokat toborozni.

Ezek között több olyan munkakör is van, ami némi magyarázatra szorulna a NASA részéről, és rengeteg találgatást indított el.

A NASA számára ugyanis minek kellenek speciális nyelvészek? Pláne egy ma még nem teljesen ismert, gyakorlatilag titkos projekthez.

Nemrégiben egy kongresszuson már komolyan pedzegették az idegen életformák létét, tehát lehetséges, hogy a NASA egy esetleges kapcsolatfelvételre készül, vagy egy olyan bejelentésre, mely nagyon nagy szerepet játszik az idegenekkel kapcsolatos kutatásokban.

A NASA tehát egyesek szerint megpróbálja titokban felkészíteni a világot arra, hogy bejelentsék az idegenek létét, vagy akár meg is mutassák őket nekünk.

Valósággal sokkolni fogja ez az egész közéletet, és a bejelentésnek akár katasztrofális hatásai lehetnek, ezért hosszas előkészítés előzi meg.

A NASA listáján még filozófusok és teológusok vannak, vagyis a bejelentésnek óriási hatása lehet a világvallásokra is, ami szintén az idegen civilizációkkal kapcsolatos bejelentést erősíti sokakban.

OSZD MEG másokkal is!

ufók nasa idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 45960





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet