A NASA-nak dolgozó technikus idegen holdi bázisokról beszélt - már rég ott vannak

2021. október 20., szerda




Megdöbbentő kijelentéseket tett. szerinte a NASA már az Apollo-missziók előtt tudott az idegenekről!

A NASA-tól tovább szivárognak az információk, melyek rendkívül kellemetlen helyzetbe hozzák nemcsak a vezetőséget, de a NASA titkos projektjeit is, melyeket egészen eddig próbáltak a világ elől elrejteni.

Egy repülésügyi szakértő, pontosabban egy technikus több szigorúan titkos megbízásban dolgozott a NASA számára.

Ezért olyan információk birtokába jutott, melyekért akár az életét is követelhetik, ő mégis úgy döntött, hogy kiszivárogtatja, amit tud, felbuzdulva azon, hogy az utóbbi években egyre több más kollégája is így tett.

A NASA-tól az elmúlt időszakban ugyanis rendre szabotáltak egyesek, akik megdöbbentő dolgokat állítottak később volt munkaadójukról.

Ken Johnson sem állít kevesebbet, mint azt, hogy olyan titkokba lett beavatva, melyeket, ha a közvélemény tudna, fenekestől felfordulna a világ.

Szerinte a NASA nem az aminek látszik: nem egy naiv űrügynökség, ami semmit nem tud az űrről, és a benne keringő égitestekről.

A Holdról legalábbis nagyon sok információval rendelkeztek már az 1969-es Holdra szállást megelőzően is. Elmondása szerint a nagy leszállás csak parasztvakítás volt a sorban, és valójában a NASA már tudta, mire számítson.

nem véletlenül ott szálltak le, ahol. Tudták, hogy ott van a közelben az a vizsgálni való, mely feltehetően egy óriási idegen város volt.

A Holdon ugyanis hatalmas földönkívüli bázisok és ősi romvárosok voltak és vannak.

Ezt rengeteg különféle felvétel is megerősíti. Ezek többségét a NASA képein észre lehet venni, legalábbis azokon, melyeken nem sikerült figyelmetlenségből vagy egyéb okokból retusálni.

A NASA-nál egyébként egy másik korábbi NASA alkalmazott szerint is létezett, és ma is létezhet egy olyan csoport, mely arra szakosodott, hogy módszeresen kimontírozza az oda nem illő mesterséges tárgyakat a publikum számára elkészült fotókon.

A legkompromittálóbb felvételeket pedig a NASA parancsára meg kell semmisíteni, hogy még véletlenül se szivárogjanak ki.

A NASA az 1950-es évektől kezdve folyamatosan gyűjtögette az anyagokat a Holdon található városokról, és a különféle anomáliákról, melyek arra utaltak, hogy még napjainkban is van élet rajta, és hogy feltételezhetően idegenek lakják.

Az információk szerint végül azért nem tértünk soha vissza a Holdra, mert a földönkívülieknek nem tetszett az Apollo-missziók látogatása.

Azért, hogy elkerüljenek egy esetleges csillagközi háborút, végül megállapodást kötöttek, hogy jópár évtizeden át nem fognak a Holdra embert küldeni, csak szondákat, és azt is csak elszórtan, és semmi esetre sem a sötét oldalra, és akkor is csak egyeztetéssel.

Azóta a Hold sötét oldala hétpecsétes titok. Bár a kínaiak küldtek fel egy szondát, hogy készítsen fotót, ezekből alig jelent meg olyan kép, ami hivatalosan megtekinthető, ráadásul ezek egy részén különös fények figyelhetőek meg.

A felszínre lépő, vagy inkább guruló Holdjáró által készített képeken is furcsa anomáliák figyelhetőek meg a távolban, mely egyértelműen utal arra, hogy valami nincs rendben a Hold túloldalán, ami a Földről sohasem látszik.

„Ideális az idegeneknek, és ott is élnek nagyrészt, hatalmas kolóniákban” – Állítja ken Johnson.

Az elkövetkező években egyes űrnemzetek, mint Kína, vagy India komoly erőfeszítéseket fognak tenni azért, hogy ezt végső titkot megbontsák. Éppen ezért izgalmas évekre lehet számítani.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufók földönkívüliek idegenek


Megtekintések száma: 74452





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet