A NASA-nak kétszer is meg kellett volna gondolnia, mielőtt ezeket az Apollo-képeket nyilvánosságra hozza!

2021. április 18., vasárnap




A Holdra szállás nem úgy zajlott, ahogy állítják! - egyre többen szedik szét a hivatalos teóriát! Megvan, mit titkolhatnak előlünk!

A legtöbb ember tud róla, hogy a Hodlra szállás esmeényében kételkednek talán legtöbben a világon.

És akik ezt tudják, azok között feltételezhetően szintén sok a kétkedő, őket is meg lehet érteni.

Egy korábbi felmérés szerint az amerikaiak túlnyomó többsége is úgy gondolja, hogy nem minden úgy zajlott, ahogyan azt a NASA nagy csinnadrattával előadta.

A NASA nem mondta el a teljes titkot a Hodlra szállásról. Többek között azt sem, hogy a leszállóegységből kiszálló űrhajósok azt tapasztalták, hogy a halottnka hitt égitest felszínén élettel fognak találkozni.

Legalábbis hitelesnek tekinthető belső források szerint az asztronauták beszámoltak arról, hogy van valami, ami mozog a leszállóhely körül, és a távolban olyan korong alakú fémes szerkezetet is láttak lebegni, ami nyilvánvalóan nem ember alkotta tárgy volt.

Innentől kezdve teljesen érthető és logikus lépés volt a NASA részéről az, hogy a Holdra szállást és annak képeit, a felvételeket, mindent meghamisítottak, és leforgattak egy stúdióban.

Vagyis az Apollo-küldetés tényleg megtörtént, de a valóság annyira szürreális volt, hogy azt le kellett butítani, és egy unalmas kisfilmet kellett helyette beadni a világnak.

Sokak szerint a repülő korongok az oroszok voltak valójában, és odafenn szembesült Amerika azzal, hogy a Szovjetek már rég a Holdon vannak.

Azonban ha így lett volna, sokak szerint az oroszoknak el kellett volna már azóta ezzel dicsekedniük.

Egy másik lehetséges magyarázat a földönkívüliek létezése. Pontosabban az, hogy a Hold már eleve lakott volt, amikor az űrhajósok leszálltak, és ezt már korábban is sejtette a NASA, azonban az ott látottak még őket is meglepték.

A gond csak az, hogy az utólagosan leforgatott képeket, hamisított anyagokat könnyen ki lehet szúrni, és ezeket a közvélemény már ezerszer szétrágta.

Elég csak a zászló mozgására, pontosabban merevségének hiányára gondolni a NASA Hold felvételein.

De a Holdon nincs is szél! Ez bizonyítja, hogy az amerikaiak biztosan csak egy stúdióban vették fel a híres képsorokat!

Az összeesküvés elméletek hívei szerint van egy másik probléma, és eleve rejtély az, hogy miért nem látszódnak a csillagok egyik holdbéli fotón sem...

Emellett nem lehet elmenni a híres "C" jelzésű szikla mellett sem, melyre tényleg abszolút nincs más magyarázat, mint az, hogy az egész csak egy stúdió felvétel.

Ennek ellenére egyre többen hiszik, hogy lehetett valódi Holdra szállás, de annak a felvételei mindmáig titkosak, mert olyat látni rajtuk, amin az egész világ bepánikolna...

OSZD MEG másokkal!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés hold teória hodlra szállás


Megtekintések száma: 79445





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet