A NASA-nál tudnak valamit? Gyakorlatokat tartanak, melyben egy lehetséges aszteroida becsapódást szimulálnak!

2022. június 19., vasárnap




A NASA és A FEMA emberei együttesen szimuláltak egy olyan teoretikus jövőbeli eseményt, mely során egy hatalmas aszteroida csapódik a Földbe. Tényleg csak gyakorlatról van szó, vagy tudhatnak valamit, amit a közvélemény előtt titkolnak?

Egyesek a Nibiru közeledéséről, míg mások egy több ezer négyzetkilométeres meteor felhőről beszélnek.

2016 októberében a NASA és a FEMA emberei különös gyakorlatot tartottak, melyben egy olyan katasztrófahelyzetet szimuláltak, ahol a Földbe egy óriási, mindent elsöprő meteorit csapódik.

Sokak szerint azonban ez nem csak egy egyszerű gyakorlat, hanem valami sokkal komolyabb és valós fenyegetés állhat a háttérben.

Hogy miért is gondolják így? Nos, először is a NASA szűkösen bánik a büdzsével, így nem mindegy az sem, hogy mire osztja be. Bár egy meteorit becsapódás lehetséges forgatókönyv lehet, akár még a jövő héten is találkozhatunk egy a semmiből előkerülő űrsziklával, mely kipusztíthatna minket, mégis érdekes a gyakorlatozás ténye.

Főleg azért, mert a NASA mindig is a megfigyelésről és a megelőzésről volt híres. Valamiért mégsem azt próbálták el, hogyan semmisítenék meg még az űrben az űrsziklát.

Sokak szerint azért éppen a becsapódás forgatókönyvét próbálták el egy szimuláció keretében, mert olyan információk birtokában vannak, amit nem tudhat meg a közvélemény.

Még pedig miszerint egy hatalmas objektum közeledik a bolygónk felé, melyet nem lehet már megállítani, sem megsemmisíteni, mindenképp eléri majd a Földet.

Az összeesküvés elmélet hívők szerint ez lehet egy több kilométeres aszteroida is, vagy maga a Nibiru, mely valóban megpecsételheti az emberiség sorsát.

A Nibiruról azt tartják, hogy egy óriási, vöröses bolygó, mely a naprendszerünk külső peremén kering, és akkora a pályájának az íve, hogy bár a mi csillagrendszerünkhöz tartozik, csak sok ezer évente halad körbe a Nap körül.

Ez bizarr és aggasztó módon pontosan szinkronban van a nagyobb Földtörténeti kihalásokkal, mely nem lehet puszta egybeesés.

Ha ez így van, van okunk félni, ugyanis a Nibirut a halál csillagaként is szokták emlegetni, és a prófécia szerint a Földünknek az lesz a végzete, hogy egy napon majd összeütközik ezzel a bolygóval, gyakorlatilag darabokra hullva.

Egy másik lehetséges elmélet az összeesküvés elméletek hívői szerint az, hogy a Földet hamarosan elérheti egy gigantikus méretű, több száz vagy több ezer négyzetkilométeres meteor felhő.

Ez egy olyan űrbéli struktúra vagy jelenség, mely egy porfelhőhöz hasonlít, csak itt a szemcséket kisebb-nagyobb űrtörmelékek, meteoritok helyettesítik.

Ebbe a gigantikus meteor felhőbe bekerülve a Földet gyakorlatilag szét fogják lyuggatni a becsapódó meteorok sorozatai.

A több száz kisebb becsapódás minden országot és minden vidéket a földdel tesz egyenlővé, és el sem lehet hárítani ezt az űrben, ezért nem azon kísérletezett és gyakorlatozott a NASA, hogyan oldja meg még az űrben a veszély problémáját.

Persze sokan megjegyzik, hogy ezek csak puszta elméletek, merészebb eszmefuttatások, azonban mint tudjuk, számtalanszor bebizonyosodott már, hogy az összeesküvőknek volt igazuk, és voltak olyan összeesküvés elméletek, melyek tényleg valósággá váltak.

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa tudomány összeesküvés kataklizma


Megtekintések száma: 96060





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet