A NASA titokban már gőzerővel készül egy kapcsolatfelvételre: jön a Nagy Felfedés?

2023. február 26., vasárnap
A NASA volt kutatói szerint hatalmas méretű toborzás és szervezkedés zajlik... nagy bejelentésre készülnek?

Hamarosan felvesszük az idegenekkel a kapcsolatot? Legalábbis a legnagyobb titokban. Ezt állítják egyre többen korábbi NASA-nál dolgozók.

Az ő információik alapján - melyeket még ott dolgozó kollégáiktól szereztek - nagy a mozgolódás az amerikai űrügynökségen belül.

Arról van ugyanis szó, hogy hatalmas méretű toborzás zajlik: csillagászokat, fizikusokat, nyelvészeket és matematikusokat keresnek, más-más tudományterületen dolgozó embereket.

Asztrobiológusokra is számítanak. Ha ezt összerakjuk, akkor nyilvánvalóvá válik: a NASA valamifajta kapcsolatfelvételre készülhet egy idegen világgal.

Ez az egész egyúttal magával vonja azt is, hogy a NASA már régóta tudhat valamiféle földönkívüli élet, vagy civilizáció létéről.

Ez talán évtizedek óta így lehet, vagy még régebben, hiszen jelentések szerint a NASA az ősi sumer agyagtáblák között is vizsgálódott egykoron. Akárhogy is, a mostani titkos divízió létéről hivatalosan nem tud a világ, mert a közvélemény számára nem is létezik.

Ez egy titkos misszió. Egy olyan misszió, aminek talán még a kimenetele is kétes, ezért nem is akarták, hogy pánik törjön ki a Földön.

A világ legtehetségesebb tudósait tömörítették össze a feladatra, és természetesen mindegyikükkel aláírattak egy titoktartási megállapodást.

Más források úgy vélik, hogy a NASA egy jelentős költségvetési összege erre a divízióra lett elköltve, és a korábbi években ezért is küzdött nagyobb pénzügyi gondokkal a szervezet.

Nem a különféle Mars-missziók, vagy szondák, teleszkópok emésztették fel a költségvetési keretet.

A kapcsolatfelvételi kísérlet nevezetű tervezet sokkal többe került, mint eddig bármilyen űrprogram, és sokkal sikeresebb volt, mint eddig bármi, beleértve Neil Armstrong Holdra szállását.

A források szerint a NASA egy távolabbi csillag közelében bukkant földönkívüliekre utaló jelekre. A bolygón élet nyomait fedezték fel, mivel megfelelő távolságra volt a csillagjától, mindemellett meghatározott időnként mesterséges jelek érkeztek az égitest felől.

Ezeket a jeleket dekódolva jöttek rá, hogy egy földönkívüli faj kísérelt meg kapcsolatfelvételt.

Már most is zajlik a média és az emberek felkészítése a dolgokra. Egyre inkább afelé haladnak a NASA emberei nyilatkozataikban, hogy hamarosan felfedezhetik az univerzumban az életet, vagy hogy az élet felfedezése nem HA hanem MIKOR kérdése.

Ez pedig egyértelműsíti: a NASA már jóval több mindent tud, mint amennyit a világ elé tár...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 92275

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet