A NASA több ezer oldalas dokumentumai igazolhatják: rejtett világ rejtőzik a Földünk közepén!

2023. május 12., péntek




Egyre több kormányzati kutatás és titkos dokumentum állítja: létezik a belső Föld, és Agartha birodalma, egy letűnt, fejlett civilizációval.

Létezik valami a Földünk belsejében, amit a mai napig titkolnak, habár egyre többen emelik fel a szavukat, és mesélnek róla olyanok, akik részt vettek azon titkos kutatásokban, melyek felfedték a Föld belső világát.

Ősi, szanszkrit iratok is mesélnek egy olyan fejlett civilizációról, mely a Föld alá kényszerült az évezredek során.

Hogy kik ők, arról nem sokat tudni. Akadnak olyan elképzelések, melyek szerint az ősi idegenek valójában nem is hagyták el a bolygónkat, hanem csak leköltöztek a Föld alá.

Agarthaként emlegették ezt a helyet évezredeken át, és még maga Hiller is hitt a létezésében, és próbált különféle expedíciókat küldeni a világ tájaira, hogy megtalálják a belső Földbe vezető lejáratot.

Készült egy rejtélyes térkép, mely pontosan megjelölte, hol van az Agartha-ba vezető átjáró. Mindehhez egy Karl Unger német tiszt levele is mellékelve volt, melyben egy instrukció volt olvasható, hogyan kell lejutni a Föld mélyére.

Unger egy U-209-es tengeralattjáró fedélzetén tartózkodott, Heinrich Brodda parancsnokkal. Az információk szerint elérték a belső Földet, de egy rejtélyes oknál fogva eszükbe sem jutott visszamenni a felszínre.

Az utasítást szigorúan követni kell!

1. Ereszkedés a süllyedési ponttól fél sebességgel, jobbra elhajlás 10°, 5°-os nehézségi elhajlással. Távolság 188 sm. Adott mélység - 500 méter. (Mivel a folyosóban való mozgás során a hajótestre ható nyomás manőverezés közben jelentéktelen.)

2. Emelkedés. Teljes terhelés komoly nyírással. Emelkedési szög 23°, 22°-os elhajlással. 190 méter felfelé. Távolság 75,5 sm.

3. Bonyolult manőver! Emelkedés teljes sebességgel komoly nyírással. Emelkedési szög 41°. Haladás egyenesen előre. 110 méter felfelé, távolság 21,5 sm. Utána jobbra elhajlás 8°-al, a felszínre emelkedésig 81 sm távolságban.

4. Tovább haladni a felszínen egy jobb oldali 8°-os elhajlással. Távolság 286 sm.

Azóta számos kutatás, köztük a NASA több mérés is megerősíttette, hogy rejtett üregek, több száz kilométeres struktúrák vannak a Földkéreg alatt.

Ezek pedig egy olyan világ lehetőségét támaszthatják alá, amiről már sokan sejtették, hogy létezhet.

Azt pedig minden kormányzati szinten titkolják, hogy több alkalommal érkeztek már azonosítatlan rádiójelek a Földkéreg legmélyéből. Ezek nem a tektonikus lemezek mozgásából adódtak, hanem mesterségesen keltett, strukturált rádióadások voltak.

Olyan hullámhosszon érkeztek és olyan mintázatokat tartalmaztak, melyek egyéretlműen utaltak egy fejlettcivilizáció üzenetére.

Vagyis a belső Föld lakói már több ízben megkísérelték felvenni velünk a kapcsolatot.

Hogy mi ezeknek az üzeneteknek a tartalma, az szigorúan titkos, és a kormányzat soha nem adott ki még titkos jelentéseket sem, róla, nehogy kiszivárogtassák.

A NASA-nak és a Pentagonnak is több ezer oldalas dokumentumai utalnak arra, hogy valami van a Föld belsejében, amit titkolnak.

Az igazságot azonban előbb vagy utóbb fel kell majd fedniük, hiszen ha valamit megtanultunk, akkor az az, hogy az igazság mindig utat tör magának, akár a föld alól is…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufók idegenek összeesküvés elveszett civilizáció belső föld


Megtekintések száma: 121715





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet