A NASA tudósai megtalálhatták Istent? 17.000 fényévnyire van a Földtől?

2022. január 10., hétfő




Végre rátalálhattak Istenre? Valóban maga lehet a kozmikus teremtő? Mindenki csak találgat.

Úgy tűnik, a NASA tudósai valami olyasmire bukkantak, mely maga Isten lehet, vagy legalábbis az ő egyértelmű ujjlenyomata.

A fő jel, hogy nem vagyunk egyedül a világban, és hogy a világot magát mesterségesen teremtették.

Ez egy olyan kozmikus bizonyíték, melynél erősebbet még soha nem találtak isten létére. Az anomáliát 17.000 fényévnyire találták meg. A 17.000 fényév azt jelenti, hogy 17.000 évig kellene utaznia a fénynek - vagy egy fénysebességgel haladó űrhajónak - ahhoz, hogy elérje azt.

A NAS annak idején közzé is tette a felfedezésről szóló képet, melyet az egyik nagy teljesítményű űrteleszkóppal készítettek.

Ezen a felvételen jól látható, amint egy óriási, szellemszerű kéz bukkan fel a nebulák sűrűjében.

"Ez nem lehet más, mint Isten keze. Túlságosan furcsa véletlen, hogy egyáltalán a véletlennel lehessen magyarázni" - állítja egy NASA tudós a mai napig. Mások pedig úgy vélik, csak bele akarnak az emberek látni különféle ismerős alakzatokat bizonyos dolgokba.

A Chandra röntgen-obszervatórium - melyet 1999-ben küldött fel a NASA az űrbe - egy különleges, szellemszerű alakzatot vett észre a kozmosz legmélyén. A fotón jól látható, amint egy hatalmas, kékes, áttetsző kéz jelenik meg egy hatalmas, jól kivehető hüvelykujjal. Ez lehet Isten keze.

Akik hisznek az intelligens tervezésben, mint azt mondják, hogy nincsenek véletlenek a világban, és az emberi evolúció, és úgy általában véve a dolgok, élőlények evolúciója, és a világ folyása sem véletlen.

A csillagok, a csillagpor, a pulzárok is okkal jöttek létre, egy felsőbb elme nyomán.

Hogy Isten keze "csak" egy nagyszerű csillagászati képződmény, vagy valóban isten egy nyoma a kozmoszban, még rengeteg vita tárgyát fogja képezni a jövőben. Az azonban biztos, hogy akárhányszor ránéz az ember, elönti valami csodálattal teli borzongás.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek


Megtekintések száma: 254122





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet