A NASA űrhajósa azt állítja, léteznek az idegenek, és a NASA TUD róluk!

2023. november 10., péntek
Edgar Mitchell kitálalt: "Nincs kétség, meglátogattak minket" – szögezte le az asztronauta.

A NASA természetesen nem hagyta szó nélkül.

A NASA nem nyomoz ufók után – kommentálta a fentieket Michael Cabbage, a szervezet szóvivője.

A roswelli eseményekről már régóta folyik a vita. A hadsereg azt mondta 1994-ben, hogy dolog sokkal inkább egy kormányzati projekt részének tűnt.

Ez azonban nem igaz, mert egyre több NASA szakember tálalt ki már korábban is, és most is arról, hogy mi zajlik a NASA berkein belül.

“Nincs kétség, meglátogattak minket – szögezte le az asztronauta.

A világegyetem, amelyben élünk, sokkal összetettebb, csodálatosabb és gazdagabb, mint el tudjuk gondolni.” Nem ez az első eset, hogy Mitchell ilyen feltételezésekbe bocsátkozik, és az ismert róla, hogy hisz a szellemekben. 

Edgar Mitchell, az Apollo 14 űrhajósa teljesen más ember lett a Holdról visszatérve.

Az elmúlt 35 évet annak szentelte, hogy a tudomány eszközeivel kiderítse mi történt. Kutatásai során rájött, hogy Roswell valóság volt és van élet a Földön kívül.

Mitchell előre bocsátotta, hogy az interjúiról készült beszámolók többsége elferdíti mondandóját.

A NASA-nak semmi köze nincs a megszerzett ismereteihez, nem repülései során szerzett tudomást az idegenekről és nem is a NASA archívumaiból. Tudásának nagy része azoktól származik akik ott voltak Roswellnél, és azoktól akik az eseményt követően megpróbálták tisztázni a történteket.

"Mivel jártam a Holdon és helyi lakosnak számítottam Roswell körzetében, többen is úgy vélték, én vagyok a megfelelő, hiteles és megbízható személy, akinek elmondhatják a történetüket" - mondta Mitchell.

"Később elmondtam ezeket a történeteket a Pentagonnak - nem a NASA-nak, a Pentagonnak - és meghallgatást kértem a Vezérkari Főnökök Egyesített Bizottságától, amit meg is kaptam. Nekik is előadtam a történtek általam ismert változatát és megerősítést kaptam az egyik admirálistól, hogy amit elmondtam az tényleg valóság."

Mitchell megerősítette Klotznak, hogy Roswellnél valóban bekövetkezett egy UFO becsapódás, ami Földön kívüli űrhajó volt.

A kérdésre, hogy a kormányzat miért nem ismerte el a földön kívüli élet létezését, Mitchell azt válaszolta, hogy ez nagy részben a kormány túlzott tagolódásának tudható be, a kormányban dolgozók többsége nem is tud róla. "Dolgozhatsz 30 éven át a szomszédos irodában úgy, hogy közben fogalmad sincs arról mik történnek melletted az adott területeken."

Az egész a II. Világháborúig nyúlik vissza, magyarázta Mitchell. A Roswell incidens közvetlenül a háború befejezése után következett be, amikor az Egyesült Államok Hadseregének Légi Alakulata külön testületté vált és létrejött a mai Légierő, miközben a háború alatt a hírszerzést ellátó OSS (Stratégiai Szolgálatok Hivatala) feloszlott, helyét pedig átvette a CIA.

Mivel az incidens bekövetkeztekor egyik testület sem volt még igazán működőképes, ezért Truman elnöknek egy nagy dilemmával kellett szembenéznie: az emberei azt állítják hogy idegeneket találtak és senki sem tudja hogy ellenségesek-e, vagy egyáltalán mit akartak, mit akarnak itt.

"Három hatalmas repülő haladt el Phoenix városa felett, nagyon lassan az éj közepén, melyek egyértelműen nem a mi szerkezeteink voltak" - mondta Mitchell, akinek felvételei is vannak a repülő objektumokról és szemtanukkal is beszélt.

Az észlelések egyre gyakoribbakká válnak az emberek körében. Nemrég a Texas állambeli Stephenville-ben is volt egy hasonló eset, ami annak ellenére, hogy a sajtó elbagatelizálta, nagyon is valós volt, állítja Mitchell. "Nem vagyunk egyedül a világegyetemben" - szögezte le.

37 évvel ezelőtt egy sikeres Hold-küldetéssel a háta mögött visszatérőben volt a Földre. Ő volt a felelős a Holdra szálló egységért és a felszíni tevékenységért. Hazafelé még volt néhány kísérlet, amit el kellett végezniük.

Az egyik kísérlethez megfelelő hőegyensúlyt kellett biztosítaniuk, ezért az űrhajót forgatni kezdték, így kétpercenként láthatták a Földet, a Holdat és Napot, 360 fokos panorámaképet kapva a körülöttük elterülő űrről. Ez a látvány elképzelhetetlen azok számára, akik nem jártak a világűrben. 

Az atmoszféra itt nem blokkol, ezért a csillagok nem ragyognak, és legalább tízszer annyi látható belőlük, mint a Földről, mivel nincs interferencia.

Ebben a közegben érte egy különös érzet, egy felismerés a tudóst. 

Az ő története olyan, amit az ember vagy elhisz, vagy nem. De az tagadhatatlan, hogy van odakint valami...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 124236

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet