A NASA valamit nem mond el nekünk a 2017-2018-as jövőbeli eseményekről!

2017. november 6., hétfő
Van okunk félni? Mit titkolnak a NASA-hoz köthető tudósok?

Nemrégiben egy ismeretlen objektum haladt el, nagyon közel a Föld mellett.

A rejtélyes objektumról nem derült ki túl sok minden, azonban a NASA azt állította, hogy egy korábban regisztrált kisebb aszteroida lehetett, de valójában ők is csak találgattak, ezt többször tudtára is adták a közvéleménynek.

Ami viszont biztos, hogy az objektum fél mérföldes átmérővel rendelkezett.

Az objektum a naprendszer külső részéből érkezett, hosszú utat tett meg, majd nem sokkal a Föld közelében irányt változtatott.

Egy üstökös, egy aszteroida, vagy akár más is lehetett, mivel a NASA sem tudta egyik elméletét sem megerősíteni. Hihetetlen, nem megszokott sebességgel haladt el mellettünk, és sok szakértő szerint a pályája is egyedülálló, amilyet még nem tapasztaltak más természetes objektumoknál.

Később az egész világ felfigyelt azokra a titokzatos jelekre, amik egy 3 milliárd fényévnyire lévő galaxis irányából érkeztek.

Sokak szerint ezek az események összefüggenek egymással, és a NASA valamint a Pentagon olyan dolgokról tud a jövőt illetően, amit az emberiség elől eltitkolnak.

Az űr mélyéből érkező rádiójeleket nem tudták megmagyarázni, de sok szakember szerint akár mesterséges jelek is lehettek.

Szintén nemrég jelentették be fizikusok, hogy a legújabb számítógépes szimulációs modellek szerint az ősrobbanás és az anyag-antianyag kölcsönhatás azt mutatja, hogy az univerzumunknak nem lett volna szabad létrejönnie.

Mégis létrejött a világegyetem, akárcsak az emberiség kialakult a bolygón, pedig a Homosapiens fejlődéstörténete szintén egyedi. Senki sem érti ugyanis, hogy miért pont az emberi faj volt az, mely idáig jutott, mikor több más faj nagyobb evolúciós előnyben volt, mint mi.

Mi volt az a robbanásszerű agyi fejlődés, ami az ősember evolúciós idővonalát egy ponton jellemezte

Kérdések, melyekre senki sem tudja a választ, de amelyek szorosan összefüggnek.

Sokak szerint arról lehet szó, hogy a NASA és a Pentagon már régóta tud arról, hogy a világunk mesterséges.

Nem csak a galaxis és az univerzum, de az ember is tervezetten lett létrehozva más idegen erők, entitások által.

Ez magyarázza a természetellenes, néhol evolúciót meghazudtoló emberi fejlődést, és azt, hogy az univerzum annak ellenére létezik, hogy nem létezhetne.

A titkos szervek már régen tudnak azokról a felfedezésekről, melyeket tervezetten be fognak jelenteni 2018-ban, melyek az egész világot megváltoztathatják.

Az információkat már elkezdték csepegtetni, de nem hagyják a nyakunkba zuhanni az egészet, mert az feldolgozhatatlan információ lenne a fajunk számára - állítják belső forrásokra hivatkozva.

A NASA tehát hatalmas felfedezéseket titkol az univerzummal és a valósággal kapcsolatban.

2018 tehát fontos események színtere lesz az időbeli skálán, és jelentős év mindenki életében, amikor nagyot fordulhat a világ...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek földönkívüliek nasa összeesküvés vallás isten univerzum valóság


Megtekintések száma: 52978

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet