A NASA vizsgál valamit az Antarktiszon: valami megdöbbentőt találtak “odalent”?

2022. november 22., kedd
“Ezeket az embereket kirándulni vitték egy olyan városba, amit pár km-re a felszíntől, a jég alatt fedeztek fel. Továbbá technológiákat is felfedeztek, köztük űrhajókat is.”

Állítólag sok ismert embert vittek le, de az ő nevük nem publikus.

Vagyis azokat viszik le, akik elég magas szinten vannak ahhoz, hogy tudhatnak erről, vagy akik fontosak e csoport számára. Mi történik, amikor lemennek oda? Mit látnak ilyenkor?

Erre válasuolt egy belső ember, Corey Goode.

“Nem tudom pontosan, hogy az egyes személyeknek mit mutatnak meg, de tudom, hogy néhányuknak megmutatták azokat a városokat, amelyeket a jég alól ástak ki. Továbbá elviszik őket egy körre azokkal az űrhajókkal, amiket feltártak a jég alatt.”

– meséli.

Ténylegesen helyreállított űrhajókkal.

Buzz Aldrin korábban szintén meghívót kapott az Antarktiszra, méghozzá a klímaváltozás kuttaására, és egy Mars pólóban indult el… Ez nem véletlen!

A feladata volt, hogy a klímaváltozást kutassa a Marson. Ez egy fura dolog, különösen most, hogy tudjuk, a jég alatti romok olyan lényektől származnak, akik a Marsról érkeztek.

Kevesen tudják, de a NASA igen, hogy az embereknek egy tökéletesen sértetlen történelmi vérvonaluk van Marshoz.

Buzz Aldrin-t felvitték 200 000 mérföld (322 000 km) magasságba és ő hét alkalommal említette a “szent szar” kifejezés udvariatlan megfelelőjét miközben a hajó felgyorsult arra a magasságra – merthogy annyira gyors volt számára.

Peterson azt is elmondta továbbá, hogy Buzz Aldrin-t ekkor átvitték a Hold túloldalára, láthatta ezeket a Manhattan-hez hasonló fényeket, az összes építményt és amikor elhaladtak az antarktiszi bázis felett, bemutattak egy ún. “wing wave” manővert (“behintáztatták” a repülőgépet, mindkét oldalra megdöntötték repülés közben).

És az egész élmény olyan nagy sokkot okozott számára, hogy szívrohamot kapott.

Az űrprogramnak nagyon sok mindene van az Antarktisz felett…

Az Antarktiszon való ásatásnak van egy olyan módja, ami gőz segítségével történik. Mások részleesen beszéltek arról, hogy hatalmas, vízzel teli táskákat hoznak ezekbe a jégbe vájt lyukakba.

“Beleejtik a táskát és amikor már éppen elérné a jeget, akkor nagyteljesítményű mikrohullámokkal találják el, ami az egészet gőzzé változtatja és aztán, huss, a jég nagy része megolvad.

Így nyitnak alagutakat lefelé… vagy nyitnak le folyosókat egy bizonyos területre.

A többit pedig kézzel csinálják, tömlőkkel, amikben nagynyomású gőz van, hiszen nem tudják ezt tárgyak körül elvégezni, mert azokat elpusztítaná.

Nagyon sok mindent fedeztek fel a jég alatt… Pálmafákat találtak a földben. Mindenféle történelem előtti állatokat, konzerválódott állapotban a jég alatt. És ezeket tanulmányozás céljából elszállítják az USA-ba vagy Európába.”

A terv állítólag az, hogy a NASA és a Földi Szövetségek egy része megegyezett abban, hogy amikor egy katalizátorként szolgáló esemény megtörténik, el fognak árulni apró részleteket az Antarktisszal kapcsolatos információkról.

Ha ez valóban így lesz, akkor sokak szerint ez a bizonyos Felfedés nagyon közel lehet már.

Akár évekre, vagy hónapokra…

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 90595

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet