A Neil Armstrong által készített film ősi struktúrákat mutat a Holdon -videó

2022. június 24., péntek
Az 1969-ben készített videó lehet a bizonyíték a Holdon élő egykori civilizációra.

Egy a Youtube videó megosztóra feltöltött videó megdöbbentő dolgokat állít. Olyan dolgokat, melyek alapjaiban rengethetik meg a világunkat és azt, ami t eddig az idegenekről gondoltunk.

A felvételen egy ősi, mesterségesnek tűnő hatalmas komplexumot jár be a kamera. Ez még nem is lenne különös, az azonban már igen, hogy a felvételek a Holdon készültek.

A videó szerint ugyanis 1969-ben Neil Armstrong maga volt az, aki a felvételeket készítette az első Holdra szállás alkalmával.

A Holdról már évtizedek óta sejtette a NASA, hogy egykor lakott volt, és idegen civilizáció nyomait fogják megtalálni a felszínen.

Ez így is lett, méghozzá olyannyira, hogy az első Apollo-missziók keretében - melyek megközelítették a Holdat sok olyan felvétel készült, melyeken mesterséges objektumok, holdi városok, hidak, és bányászati tevékenységet sejtető régiók tűntek fel.

Az egyik ilyen műholdas felvételen szúrtak ki egy nagyobb komplexumot, mely valamiféle épület lehetett.

Az Apollo-11 eredeti titkos missziója keretében repültek oda, és míg a Föld lakossága úgy hitte, hogy a Hold kietlen, addig a NASA űrhajósai nagyon is tudták, miért szálltak le a Holdon: megvizsgálni ezeket az ősi idegen építményeket.

Amikor megszakadt az adás, és a kapcsolat az Apollo misszióval, valójában csak elindították ezt a titkos küldetést, melynek keretében megközelítették ezt a mesterséges objektumot.

Neil Armstrong kamerázott, és a többi űrhajós meg volt róla győződve, hogy egy előzőleg a Holdon élt civilizáció közvetlen nyomaira bukkantak.

Jól látható a videón is, hogy ez a különös struktúra derékszögű falakból állt, és mintha több szinttel is rendelkezne. Ezek pedig kizárják, hogy természetes képződmény lenne.

A Hold északi és déli pólusán mindezek tetejében még vizet is találtak néhány évtizeddel később, 1994-ben. Egyes vizsgálatok a NASA titkos kutatócsoportja szerint arra utalnak, hogy a sarkokről áramoltatták a felolvasztott vizet a Hold többi részére, mikor még élet volt rajta.

Továbbá nagyon valószínű, hogy a szóban forgó komplexum, amit 1969-ben videóztak le, kapcsolatba állhat az Apollo hivatalosan nem létező küldetésével is, melynek keretében egy több ezer éves lezuhant idegen, szivar alakú űrhajót vizsgáltak meg.

Az úgynevezett rekto-lineáris felépítésű komplexum a maga nemében egyedülálló, és egy viszonylag magasan fejlett civilizáció műve lehetett.

Ha az a civilizáció még ma is létezne - egyesek szerint létezik, csak a Hold túloldalán - akkor mára csúcstechnológiával bírna.

A romok pontos koráról nincs információ, de minimum több tízezer évesek lehetnek.

A Hold sötét titka tehát egy videofelvételen látható, az egész világ számára. Kérdés, hogy mennyire hiteles maga az információ, és a szóban forgó felvétel, valamint mikor fognak kiszivárogni új dolgok az idegenek nyomaival kapcsolatban...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés neil armstrong


Megtekintések száma: 125677

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet