A német börtönökben a német nyelv már egzotikus idegen nyelvnek számít. borzalmas állapotokban van Merkel hazája!

2018. április 29., vasárnap




Olyan jelentések láttak napvilágot, melyek alátámasztják a legnagyobb félelmeket.

Olyan dolgokat fogunk most itt elmondani, amit a nyugati sajtó nem mond el...

Nem csak, hogy teljes titokban tartja ezeket, de szándékosan olykor el is ferdíti a fekete-fehér tényeket.

A bevándorlási politika védelmében elvégre mindent meg lehet tenni, és ezt ők komolyan is gondolják...

Tudtad, hogy a legnagyobb görög menekülttábor lakóinak csupán 7%-a nő és gyermek? Igen, jól sejted, a többi mind felnőtt életerős férfi.

Olyanok, akiknek nem menekülniük kellene gyáván saját hazájukból, feleségeiket és gyerekeiket hátrahagyva, hanem harcolniuk kellene értük.

Amellett sem szabad elmenni, hogy a bevándoroltatás sok esetben szervezetten történik, és gyakran brüsszeli diplomatákig, felső vezetésbe tartozó politikusokig érnek a szálak.

Az is beszédes, amit a merkeli propaganda elhallgat: mégpedig az, hogy a német börtönökben olyan sok már a menekült, hogy maga a német nyelv igazi egzotikumnak számít arra, amit kevesen beszélnek.

A globális multikulturalizmus híveinek a tervei annyira jól alakulnak, hogy meglehetősen paradox módon, de úgy néz ki, az EU központját adó Belgium öles léptekkel halad egy új, bevándorló többségű és radikális mohamedán "állam felé".

Egyre inkább ellepi Európát ez a multikulturális fertő, mely bár azt állították, hogy működőképes lesz, végül nem lett az.

Sőt, az európai kultúra hanyatlásával jár együtt, és azzal, hogy a keresztény gyökerei a befogadó országoknak egyszerűen kirohadnak...

Ez lesz a szép új Európa jövőkép?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek merkel


Megtekintések száma: 27511





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet