A német nép haldoklik, helyette olcsó rabszolgák özönlenek Európába

2020. június 1., hétfő
Amikor a fagyi visszanyal!

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetője szerint amiatt van szüksége Németországnak a bevándorlók tömegeire, hogy a német multinacionális vállalatok olcsó rabszolgamunkával termelhessenek profitot.

A Nemzeti Front vezetője a szervezet Marseilleben tartott rendezvényén kijelentette, hogy Németország amiatt engedi be az afrikai és közel-keleti migránsokat, mert

a német nép haldoklik, de a vállalatok továbbra is profitot akarnak,

emiatt olcsó rabszolga-munkaerőt toboroznak a világ más részeiről, hogy tevékenységüket tovább folytathassák.

Az Európába özönlő bevándorlók ugyanis az európai munkások által elvárt bérek töredékéért is hajlandók munkát vállalni, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy minimális költségekkel továbbra is garantálják az extraprofitot.

Az Európai Bizottság szerdán könnyíteni fogja a menedékjog megszerzését, ami lehetővé teszi, hogy minden eddiginél több migráns érkezzen az Európai Unió területére. Németország most tömegével befogadja a menekülteket, akik közül végül csak az maradhat Németországban, aki elég képzett a jelenlegi piaci elvárásokhoz.A képzetlen, a német vállalatok számára használhatatlan bevándorlókat pedig kvóták alapján szétosztják az Európai Unió más országaiba.

Le Pen kifejtette, hogy emiatt Franciaország újabb 27 ezer migránst kell majd befogadjon, és így fog járni a többi ország is; végül el kell majd tartaniuk a német gazdaság számára használhatatlan gazdasági menekülteket.

A politikus szerint nem szabad, hogy a periféria-országok fellélegezzenek azzal, hogy minél gyorsabban át tudják engedni a migránsokat a nyugati országokba, mert ezzel elősegítik, hogy bevándorlók tízmilliói induljanak meg Európa felé.

Az újonnan érkező tömegekből a képzetteket felszívja a német gazdaság, míg a periféria-országok éveken belül olyan helyzetben találhatják magukat, hogy képzetlen bevándorlók millióit kell eltartaniuk.

Január óta mintegy 340 ezer bevándorló érkezett az Európai Unióba. 

Hónapokkal ezelőtt Nicolas Sarkozi volt francia elnök kijelentette; az észak-afrikai rezsimek lebontásával elesett Európa egy védvonala, és a közeljövőben belső-Afrika területeiről akár több száz millióan is megindulhatnak Európa felé.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika menekültek


Megtekintések száma: 60304

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet