A német titkosszolgálatok szerint 2030-ra 1 milliárd bevándorló jön - Bruno Kahl megkongatná a vészharangot!

2020. július 9., csütörtök




Bruno Kahl, a német hírszerzés főnöke vészjósló jövőképet rajzolt fel...

Nemrég a CSU-hoz közelálló egyik alapítvány rendezvényén szólalt fel Bruno Kahl, aki elmondta, hogy Európa a nem is túl távoli jövőben egy elképesztően durva demográfiai kataklizmával nézhet szembe.

Szerinte ugyanis az előzetes jelzések és a kutatások és a szimulált modellek alapján kijelenthető, hogy 2030-ra fog tetőzni a migráció.

Ezt olyan szinteken kell érteni, hogy akár 1 milliárd migráns is érkezhet Európába, ezzel összeomlasztva az EU jelenlegi struktúráját és létfenntartási rendszereit.

„Kérdéses, hogy az európai kormányok tudják-e az ehhez szükséges adópotenciált fenntartani, újakat létrehozni” - nyilatkozta.

Az elemzések szerint a Föld 7 és fél milliárdos lakossága 8,5 milliárdra fog nőni addigra, és a növekedés túlnyomó többségéért a migráció, és a bevándorlók lesznek a felelősek.

„Igencsak kérdéses, hogy a nyugati fáradozások a menekülés okainak legyőzésére lépést tudnak-e tartani ezen dinamikával”.

Egyre több az olyan migráns populáció, ahol a szaporulat hihetetlenül magas. Míg a születési ráták az egekbe szöknek, addig az európai népesség folyamatosan fogyatkozik, mintha valami rejtélyes kórság sulytaná a lakosságot.

A veszély nagyon fontos, és komolyan kell venni.

Bruno elmondása szerint már most is rengeteg, több százezer olyan afrikai lakos él Afrikában, akik amint összegyűlik a pénzük, az egészet arra költik, hogy kijussanak Európába, ahol valahogy gyökeret verjenek, és ott éljenek tovább...

2030-ra 1 milliárd migránssal több élne a Földön, ezek jó része főleg Afrikában jelenne meg. Nigéria egyes részeiben már most népesség többszöröződés zajlott le.

Ez pedig még csak tovább fok fokozódni…

Ha ennek a hatalmas migráns áradatnak csak egy kis része is Európa felé veszi az irányt - és afelé fogja venni, erre mérget vehetünk - akkor demográfiai katasztrófa fogja elérni az EU-t.

Egyrészt a mostani kulturált többség kisebbséggé válik, másfelől a létfenntartó rendszerek, a szociális rendszerek sem bírnak el ekkora embertömeget.

Hogy mi lesz ennek a vége, még nem tudni: lehet, hogy egy új Afganisztán, vagy Eurábia fog megalakulni itt. De az is lehet, hogy idővel Európa öntudatára ébred, és megmenti magát a szakadék szélén...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika


Megtekintések száma: 57952





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet