A nemzetállamok által képviselt ideológiák végső elhallgattatása zajlik?

2018. február 28., szerda
Hamarosan már a puszta vélemények, és az ideológia hirdetése is bűn lesz, amit a politikai hatalom meg fog torolni! Törvényileg próbálják szabályozni, ki mit mondhat, és mit írhat le. Hamarosan jön a gondolatrendőrség?

Nem akármilyen időket élünk. George Orwell ezt a korszakot már jó előre látta, ez benne a legfélelmetesebb.

Ő is leírta azt az időszakot, amikor az egyén már nem lesz egyén többé, mivel az egyéni véleményeket büntetni fogják. Amikor a másként gondolkodókat vagy félreállítják, vagy addig "nevelik", míg szót nem fogadnak.

Vagy ha végképp nem megy, mehetnek a levesbe, és szimplán elteszik őket láb alól, mint ahogy kiiktatnak minden olyan zavaró elemet, ami a hamarosan érkező új világrend hatalmát egy picit is veszélybe sodorhatná.

Globális háttérhatalmi játszmák folynak.

A szólásszabadság elnyomása, és az internet cenzúrája.

Meg akarják mondani, hogy ki és mit mondhat, mint a legdurvább kommunista időkben, és ez még csak a kezdet. Ez az egész ugyanis nagyon elfajulhat.

Hisz ne feledjük, a 21. század technológiája sokkal mocskosabb eszközöket ad a hatalom kezébe, mint néhány évtizede...

Nem elég, hogy az internet szabad vélemény nyilvánítási szabdságát is eltörölnék, más is van a világhatalmi elit tarsolyában.

A tervezet szinte a nyakunkon van. A tervezetben egy cenzúrát lehetővé tévő szűrő alkalmazását írják elő, ami gyakorlatilag minden olyan online platformra vonatkozna, amelyen a felhasználók maguk tölthetnek fel tartalmakat.

Videomegosztóktól kezdve blogszolgáltatókon és közösségi oldalakon át, online piacterekig és zeneszolgáltatókig minden online szolgáltatásra kiterjedne a javaslat.

A következő lépés a gondolatrendőrség lesz.

Így is folyamatosan megfigyelnek minket, biztonsági és térfigyelő kamerákon át, vagy lehallgatják a telefonokat, a tudomány szerint pedig néhány éven belül képesek leszünk az emberek fejébe is belelátni.

Ettől kezdve pedig elég egy rossz gondolat, és bárki ki fog tudni csinálni a hatalom...

Az Új Világrendnek pont ez a végső célja: egy olyan világrendszert kialakítani, ahol rabszolgák és hatalmasságok kasztja létezik.

Ahol a többség szolgálja a pénz és hataloméhes kisebbséget, miközben a technológia és az emberek fejében való olvasás hatalmával tartják fönn magukat a világ mocskos kezű vezetői...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika új világrend háttérhatalom


Megtekintések száma: 65094

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet