A nemzetállamok lebontása, és az európai keresztény értékek felszámolása zajlik egy volt EU-s politikus szerint

2017. november 26., vasárnap
Egy bennfentes mesélte el, mekkora gazemberek irányítják a kontinenst. Szerinte vége a kereszténység uralmának, és valami sokkal borzalmasabb, totalitárius rendszer van kiépülőben.

Az EU módszeresen elkezdte kiirtani, úgy is mondhatni, hogy kigyomlálni önmaga értékeit. Nincs mese, egy teljes értékrend csere zajlik. Mindemellett egy népesség csere is, egyfajta vérfrissítés.

A bevándoroltatás nevű intézmény ugyanis arra szolgál, hogy a - túlságosan - öntudatos európai lakosságot lassan kicseréljék buta, tudattalan és megvezethető emberekre, akik csak boldogulni akarnak, és ösztön vezéreltek.

Az ösztön vezérelt embereket ugyanis jóval könnyebb megvezetni.

Ez az egészet a multik és a nagyvállalatok üdvözlik a legjobban, de a németek szerint az egész fogyasztói társadalomnak jót tesznek vele.

Egy több lépcsős terv keretében fogják Európát teljesen elidegeníteni, átformálni, hogy aztán rá se lehessen ismerni arra a kontinensre, amilyen több tízezer éven át volt.

Az első lépcső a keleten való kataklizma szítása volt. Ez egymesterségesen gerjesztett fenyegetés volt, melyet a fejlett nyugat irányított. Az a nyugat, ahol valójában a gonosz "pók" fészkel.

Az oka nyilvánvaló volt: Európa túlságosan erős lett, kezdte kinőni magát, és feltörekvő nemzetállamok összességeként fenyegette a szuperhatalmak két- maximum három - pólusú világát Amerikával, Kínával és Oroszországgal.

Valamivel tehát gyengíteni kellett az EU-t és erre később maga az EU vezetés is hajlandó volt, mivel könnyen irányítható, megvezethető embereket ígértek nekik, valamint volt egy aduász számukra: olcsó munkaerő. A kapitalista EU-nak pedig több sem kellett, azonnal megnyitotta a kapuit az addigra fejvesztve menekülő migránsok számára.

A második lépcsőben zajlott le a híres Wilkommenskultur. Tömérdek ember, terrorista, nem terrorista, szélsőséges és nem szélsőséges árasztottan el Európa nagyliberális országait.

A harmadik lépcsőben már a párhuzamos társadalmak kialakítása zajlik, és az egyre nagyobb térnyerés. Az olcsó munkaerőért MINDENT megtesz az EU, és az sem érdekli, ha ehhez a saját polgárait kell ellehetetleníteni

Mérhetetlen pénzeket költenek az integrációra, és a messziről jött idegenekre, miközben saját polgáriak éheznek. Elvégre mint írtuk, kellenek a megvezethető emberek.

A negyedik lépés a kereszténység kigyomlálása, ami miatt a kedves Keletről és Afrikából érkező vendégjeinknek rengeteg konfliktusuk van. Kényelmessé szeretnék számukra tenni az új otthonukat, ezért Európa hajlandó saját immunrendszerével is szembe szállni.

Ma még nem látják be, vagy nem is akarják belátni azt, hogy ez hová fog vezetni…

vagy pedig látják előre, de valamilyen megfontolásból nem érdekli őket, vagy éppen ez az érdekük. Európa meg eközben csak pusztul és sorvad…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás felháborító


Megtekintések száma: 23653

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet