A Nemzetbiztonsági Hivatal volt igazgatója felháborító beismerést tett a tömeges megfigyelésről!

2017. augusztus 13., vasárnap




Olyan dolgokat állít, amik merőben más színben láttatják majd a terrorizmust és a globális megfigyelést, lehallgatásokat is.

William Binney olyan dolgokat állított nemrég egy ülésen, melynek óriási visszhangja volt az elmúlt időben.

A férfi eredetileg az NSA volt műszaki igazgatójaként dolgozott korábban. Az NSA-ról ismeretes, hogy korábban az Edward Snowden által kirobbantott nemzetközi botrány egyik kulcsszervezete volt, melyet a volt dolgozó azzal gyanúsított, hogy globális szinten végez lehallgatásokat.

Ezek a vádak később be is bizonyosodtak, és az is kiderült, hogy az EU politikusait is lehallgatták, többek között Angela Merkelt is.

William Binney most hozzátette, hogy óriási hazugságban élünk, melyet elhitettek velünk a titkosszolgálatok és a hozzájuk kapcsolódó megfigyelési szervek.

Elmondta, hogy semmit sem ét a globális megfigyelés a terrorizmus ellen, és ez egy olyan eszköz, ami nem hozott jelentős eredményt. Sőt, szerinte nem is arra ment ki soha a játék, hogy a terrorizmus megelőzésében bármikor is hatékony eszköz lehessen.

Hozzátette, egyszerűen hazudik, aki azt állítja, hogy fel kell adnunk magánszféránkat a biztonságért. Az NSA hihetetlen adattömeget tárol, ez igaz, azonban nem tud ezzel a gigantikus adathalmazzal mit kezdeni.

Csak gyűjtik folyamatosan az adatokat, de nincs meg a kellő rendszer hozzá, ráadásul az emberek megfigyelésére köti le minden energiájukat, kevésbé fókuszálva a terror elleni harcra, és a terrorizmussal kapcsolatos elemekre.

Nem történik meg tehát a célzott megfigyelés. Sokkal inkább törnek be a civilek magánszférájába, és egyesek szerint keresnek olyan információk után, melyekkel később neves emberek, gazdag családok zsarolhatók.

A terror elleni harcban pedig csúfosan alul maradtak.

Ez az egész sokkal inkább tűnik úgy, mintha a globális megfigyelés lenne a cél és a hihetetlen mértékű adatgyűjtés. Elvégre modern, információ alapú társadalmunkban az adatok egyet jelentenek a hatalommal.

Ezt gondoljuk csak végig...

Van egy szervezet, mely teljhatalmúvá nőheti ki magát a jövőben, mindemellett a világ összes emberéről rendelkezni fog kínos információkkal. Ennek beláthatatlan következményei lesznek!

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés globális megfigyelés nsa


Megtekintések száma: 46714





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet