A nemzetközi spekulánsok és Magyarország között csata zajlik: a kontinens jövőjét is meg fogja határozni!

2019. március 5., kedd




Eszmék összecsapása zajlik Európában a magyar miniszterelnök és a pénzügyi spekuláns George Soros között, mely a kontinens jövőjét is meg fogja határozni.- átfogó cikkben és objektív, hiteles szemmel elemzi a helyzetet az RT News.

Az európai történelem bármely más időszakában Orbán Viktort egy nemes államférfivá nyilvánították volna. Az ok meglehetősen egyszerű.

Megpróbálja megtenni pontosan ugyanazt, amit más európai vezetők évszázadokon keresztül is tettek előtte: ez pedig nem más, mint megvédi a kontinent a külföldi behatásoktól (és behatolóktól). De ezek most radikális új idők, ahol a régi szabályok már nem érvényesek.

Mostanra a legtöbb ember ismeri a főáramú média narratíváját az európai helyzetről:

Eszerint közel-keleti és észak-afrikai kétségbeesett bevándorlók milliói, akik a háború és a szegénység pusztításai sújtják, az európai határok felé áramlanak békét és boldogságot keresve.

Nagyon sok igazság van az elbeszélésben; ugyanis ártatlan emberek milliói vesztették életüket a nyugati rezsimváltási hadműveletek által kiváltott értelmetlen háborúk miatt. Nem csak szimpátiát, de fizikai segítségnyújtást is érdemelnek. Ugyanakkor elvárják azt is az európaiaktól, hogy mindent feláldozzanak annak érdekében, hogy segítsenek ezeknek az újonnan érkezőknek - mindegy milyen áron. És a költségek mindennél orbitálisabbak!

A Németországban például a menedékkérők több, mint € 354 euróra ($ 400) jogosultak havonta, míg az állam vállalja át lakhatási és egészségügyi költségeiket.

Elmondható, hogy Németország számára várhatóan 77,6 milliárd eurót (86,2 milliárd dollárt) fog jelenteni a 2017 és 2020 közötti időszakban az új vendégeik élelmezése, lakhatása és képzése. Ennek a hatalmas segítségnek a fényében vajon csoda-e, hogy több mint egymillió ember jelent meg a papírvékony német határon csak 2015-ben?

George Soros, a Nyílt Társadalom Alapítványainak vezetője 'kitalálta' a TERV szerint hogyan kell ezt a problémát megoldani:

Ahhoz, hogy a bevándorlást finanszírozzuk, új európai adókat kell majd előbb vagy utóbb kivetni." - írta Soros.

Igazán? Nos, a francia fővárosban heti rendszerességgel zajló Sárga Mellényes tüntetők tiltakozásai alapján - amit eredetileg egy új üzemanyagadó bevezetése váltott ki - jó előre jelzésünk van arra, hogy milyen lelkesek lesznek az európaiak majd egy ilyen tervre.

A kérdések nem érnek véget!

Hogyan lehetséges, hogy Soros György képes volt eladni az európai emberek számára a megalapozatlan és nagyon drága nyitott határok tervét? - teszi fel a kérdést az RT News.

A "Pénz beszél" kifejezésből néhány útmutatást kaphatunk Hiszen ebben az esetben sem beszélt senki többet Európában erről, mint Soros.

Az évek során a milliárdos mintegy 226 „megbízható szövetségest ” gyűjtött össze az Európai Parlamentben, hogy előmozdítsa a bátor új Európát.

Ez a hangulatos elrendezés lehetővé tette a Nyílt Társadalom Európai Politikai Intézetének (OSEPI), az EU Nyílt Társadalmi Alapítványok szakpolitikai karának, hogy számtalan alkalommal találkozzon az Európai Bizottság tagjaival és 'rátegye őket' a követendő és kötelező útra! (VilagHelyzete megj)

Valószínűleg bizonyosan kijelenthető, hogy ezen zárt ajtós ülésekenk nem kis hatása volt az európai politikai képre.

Lépjen be Orbán Viktor, a brüsszeli bajkeverő, aki olyan szerepet játszik Európa történelmében, amit nem lehet alábecsülni.

A büszkén független Magyarország vezetője "zéró toleranciát" és megközelítést fogalmazott meg az illegális bevándorlással szemben, visszautasította, hogy egyetlen illegális bevándorlót is beengedjen az országba.

Eközben más kelet-európai államok is csatlakoztak hozzá, így Lengyelország, Csehország, Szlovákia együtt egy bevándorlásellenes 'Visegrádi 4-ek tömböt' alkot. Ők is hasonló lépéseket tettek azóta. Eközben a jobboldali pártok jelentős népszerűségre tettek szert.

Brüsszel közvetlen megtorlásával fenyegetve Orbán Viktor elrendelte egy szögesdrót kerítés építését, amely Magyarország déli határa, Szerbia és Horvátország mentén halad....

Ez egy olyan projekt, amit a mainstream média valahogy mindig szándékosan összekever az "autoritáriussággal", a tekintéllyel, mintha a nemzeti határok fogalma sosem létezett volna korábban a történelemben. Orbán a kerítés költségének felét elküldte Brüsszelbe és kérte, hogy támogassák Európa védelmét, de természetesen nem fizették azt ki neki.

Ez túl rossz már így is, hiszen az volt a legokosabb pénzfelhasználás, amit az EU valaha is költött volna és az európai polgárokat megvédhette volna azzal, hogy megnehezíti a tömeges illegális bevándorlás beáramlását.

A magyar vezetőnek teljesen más elképzelése van az európai demográfiai probléma kezelésének módjaként, amit Brüsszel valószínűleg még csak mérlegelni sem fog.

Ebben a hónapban Orbán bejelentette, hogy számos új adókedvezményt és ösztönzést nyújt a családoknak a kormányzati erőfeszítések részeként, mely a gyermek születési ráta növelését ösztönöznék anélkül, hogy a bevándorlással kellene megoldani a demográfiai problémát.

Európában kevesebb és kevesebb gyermek született. A Nyugat számára a válasz erre a kihívásra a bevándorlás” Nekünk viszont "Magyar gyerekekre van szükségünk." - idézi a lap a miniszterelnököt.

Most akkor hasonlítsák össze a magyar tervet a Soros-tervvel, melyben Soros úgy véli, az erős nemzetállamok és nemzeti határok fenntartása töredezetté teszi az uniót."

A határkerítések építése, nemcsak tovább töredezik az uniót, hanem súlyosan károsítja az európai gazdaságokat, és aláássa a globális emberi jogi normákat is." írta Soros.

Erre alapozva és az alapítványait is bevetve Soros 2016-ban tanácsolta az európai jogalkotóknak, hogy az EU-nak 30 milliárd eurót (34 milliárd dollárt) kellene költenie (és hitelt felvennie) ahhoz, hogy "legalább 300 000 menekültet fogadjon be minden évben.

"Már tudjuk, ki lesz kénytelen felvenni a hitelt a hatalmas kiadásokra, ki fogja azt megfizetni és ez nem George Soros lesz" - látja pontosan a cikk írója is.

Az egyik oka annak, hogy Soros és 226 „megbízható szövetségese” támogatják a migránsok beáramlását Európába, úgy vélik, hogy valahogy ellensúlyozza majd a kontinens demográfiai és munkaerőhiányát.

A terv utóbbi része már most is katasztrófának bizonyult.

Egy OECD-jelentés megállapította, hogy a bevándorlók kevesebb, mint 40 százaléka végezte el a „középiskolát” vagy szerzett annál magasabb iskolai végzettséget, míg egy másik tanulmány azt mutatta, hogy a menedékkérőknek csak 8%-a rendelkezik szakképesítéssel.

Annak ellenére, hogy világos jelek arra utalnak, hogy George Soros nagy tervei az Európai Unió számára teljesen kudarcot vallanak, Brüsszel továbbra is minden szavát meghallgatja, miközben lépéseket tesz Orbán büntetésére .

Az olyan befolyásos emberek, mint Soros, sokkal nagyobb hatást gyakoroltak volna, ha a közel-keleti és észak-afrikai békét támogatták volna és megakadályozták volna az USA által létrehozott beavatkozásokat és háborúkat, amelyek több millió ártatlan embert kényszerítettek menekülésre hazájukból.

Az olyan háborús országok, mint Afganisztán, Irak, Líbia és Szíria ártatlan emberei megérdemlik ugyanazokat a jogokat a békéhez és a boldogsághoz, anélkül, hogy több ezer kilométerre kellene utazniuk az otthonuktól.

Összefoglalva, rendkívül aggasztó, hogy Brüsszel hajlandó ekkora hitelt és befolyást adni egy megkérdőjelezhető motivációjú milliárdos spekulánsnak és megnyitni Európa határait az áradatként érkező illegális bevándorlás előtt, míg egy demokratikusan megválasztott európai vezetőt támadni és lejáratni azért az erőfeszítéséért, hogy valamiféle rendet hozzon végre abba a helyzetbe, mely teljesen kikerült az ellenőrzés alól.

Történelmi időkben kérdés sem lett volna, hogy ez utóbbi a helyes és követendő helytállás!

Forrás: RT News

(Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 5602





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet