A Nibiru eltitkolása: ezek a tudósok rejtélyes halált haltak, csak mert felfedeztek azt, amit nem kellett volna

2021. szeptember 2., csütörtök




Olyan dolgot akartak eltitkolni, mely nem csak az emberiség múltjával, és a sumerokkal függ össze, hanem minden földi lény sorsával.

A Nibiruval kapcsolatos összeesküvések talán nem is annyira összeesküvések, mint ahogyan sokan hiszik. Valós dologról van szó, és a Nibiru létezését ősi sumer agyagtáblák is igazolják.

Minderre, és a Nibiruval kapcsolatos próféciákra, és a tényre, hogy a Földünk felé közeledik, már korábban is rájött számos tudós.

Sőt, egyesek olyan hátborzongató dolgokat tudtak meg, hogy a tudásuk miatt az életük is veszélybe került.

Nem egy olyan kutatóról tudunk, akik a Nibiruval kapcsolatban végeztek kutatásokat, és fordulóponton voltak, amikor rejtélyes körülmények között halálukat lelték.

A Nibiruval kapcsolatos legendákat először Zecharia Sitchin hozta be a köztudatba, aki rengeteg sumer írást és ősi leletet tanulmányozva fejtette meg, hogy a sumerok mit jósoltak az emberiség végzetének. 

Ebben egy bolygóról írnak, melyet Marduk csillagaként is emlegettek.

Ez a bolygó - a Nibiru - egy ősi, földönkívüli fajnak adott otthont.

Ezeket a sumerok Anunnakiknak hívták. Magas, sáskaszerű élőlények voltak, és állítólag az emberiség teremtői. Ők hozták ugyanis létre az eleve a Földön élő primitív majmok és az ő DNS-ük keresztezésével az első gondolkodni képes előember fajt.

A történelem folyamán számtalan tudós rájött a titokra.

Azonban ezek az információk és tények mindvégig el voltak titkolva az emberiség elől. Aki pedig megpróbálta ezeket feltárni, azt általában vagy félreállították, vagy rosszabb esetben eltették láb alól.

Rengeteg esetről tudni, amikor rejtélyes körülmények között szenvedtek egyesek autóbalesetet, vagy épp háztűzben haltak meg.

Dr. Robert Harrington is mindent feltárt a Nibiruról, és rejtélyes módon később meghalt. A halálának számtalan érdekes, és megmagyarázhatatlan vetülete volt akkoriban. Érdekes módon ő is kapcsolatban volt Zecharia Sitchinnel.

Egy másik kutató végül a Dél-Sarkon halt meg, szintén máig nem teljesen tisztázott körülmények között.

Ő teleszkópos kutatásokat végzett, és tudni vélte, hol jár a Nibiru, és mennyire van közel a Földhöz...

Ezek csak néhány konkrét esetek a tengernyi hasonló elhallgattatásból.

Ma is folyik a világszintű elhallgattatás, és bárki, aki túl sokat tud, és túl közel kerül a Nibiru rejtélyének megfejtéséhez, az az életével játszik…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek nibiru anunakik


Megtekintések száma: 113257





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet