A Nibiru hamarosan láthatóvá fog válni az égen szabad szemmel is - állítja egy csillagász!

2017. október 23., hétfő




Elmondása szerint közel akkora lesz, mint a Hold, és lassú de biztos összeomlást hoz magával.

A legendás égitest, mely a külső Naprendszerben kering, és csak néhány ezer évenként kerüli meg a Napot, így halad át a belső Naprendszeren, létezik.

Marduk csillaga, vagy ahogyan még többen ismerik, a Nibiru ténylegesen láthatóvá fog válni hónapokon belül - állítja egy csillagász.

Arról van ugyanis szó, hogy közeledik felénk, és a Naprendszer belső régiójába. Mivel az égitest hatalmas méretű, ezért lassan látni is lehet majd.

Eleinte csak egy apró vöröses pontként lesz látható az égen a csillagászok által. Később amatőr távcsövekkel is érzékelni lehet majd.

Hónapokkal később pedig az éjszakai égbolton, de még nappal is ott lesz, egy Hold méretű bolygó képében. Mindezt a holografikus égbolt - ha valóban létezik - sem lesz képes eltakarnia, és felfogni.

Gill Broussard szerint a kormányzat és a titkos vezetés hamarosan szembesülni fog a nyilvánvalóval, hogy többé már nem tarthatják titokban a Nibiru közeledését.

óriási pánik és felfordulás lesz a Földön, és a Nibiru közelsége egy lassú, de biztos összeomlást hoz magával, mely az emberi civilizáció végét jelentheti.

Amikor megfelelő közelségben lesz, az emberek és az amatőr csillagászok olyan részletes és közeli képeket fognak tudni készíteni róla, mint a Holdról.

A neten több olyan kép és felvétel fellelhető, melyek állítólag a NASA-tól szivárogtak ki, és ezeken már jól látható az egyre közeledő óriásbolygó, melynek létét ma még tagadják.

A elmúlt hetekben érzékelt óriási hurrikánok, és extrém időjárási körülmények, valamint a nagyobb földrengése is mind a közeledő bolygó hatásai lehetnek, nem csak és kizárólag a klímaváltozás.

Sőt, akadnak olyan nézetek és teóriák is, miszerint valójában a globális felmelegedés nem más, mint a Nibiru közeledéséből adódó jelenségek együttese.

Vagyis nem is létezik felmelegedés, az egész csak egy álca, amivel eddig elrejtették az igazi veszélyforrást az emberek elől.

Ha igaza van a kutatónak és csillagásznak, akkor hónapokon belül lehull majd a lepel a Nibiruról.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés nibiru kataklizma


Megtekintések száma: 230608





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet