A Nibiruval való ütközés 2018-ban megtörténik - állítják. A világkormányok már készülnek rá

2018. március 7., szerda




Titokban már folyik a világelit evakuálása?

Ősi sumer legendákat is tanulmányozott a NASA a kétezres évek elején, ezekből pedig egyértelműen kiderült, hogy egy hatalmas bolygó, Marduk "csillaga" fogja keresztezni a Föld pályáját.

Ebbe pedig az egész égitestünk bele fog remegni, és az ütközés során minden megsemmisülhet.

A fenyegetésről tehát szűk két évtizede tudnak, és évekkel ezelőtt már akkor elindítottak olyan titkos kutatásokat és technológiai fejlesztéseket, amikkel az emberiség túlélését biztosíthatják.

Léteznek dokumentumok arról, hogy a NASA egy nem hivatalos divíziója olyan kozmikus bárkák kidolgozásán mesterkedett több éven át, amik a felszín alá ágyazhatók, és ha kell, az űrben kijuttatva is védelmet biztosítanak az utasaiknak.

Ezek a kozmikus kapszulák jelentik majd a Nibiruval való ütközéskor a túlélésünket, és a fajunk fennmaradását.

Belső információk alapján a NASA és a kormányzat válságtanásca is rájött arra, hogy az ütközés elkerülhetetlen.

És hogy ne törjön ki a pánik, egy ernyőt alakítottak ki virtuálisan a Föld körül, melyre egy hamis, nyugodt égboltot vetítenek folyamatosan. Így senki sem veszi észre a bolygó lakói közül, hogy a Nibiru egyre jobban látható az égen, és vészesen közeledik.

A Föld pusztulását szeretnék túlélni, legalábbis a világot uraló felső tízezer.

Már évek óta titokban árusítják a "jegyeket" ezekre a kozmikus bárkákra. Ez tulajdonképpen nem más, mint az Új Noé bárkája történet, csak most Isten haragja a Nibiru képében az egész világunkat elpusztítja azért a sok bűnért, amit a fajunk elkövetett.

A sumerok világosan leírták, most pedig a NASA és a Pentagon gőzerővel mozgat meg titokban anyagi forrásokat és más erőforrásokat, hogy ezek a kozmikus bárkák indulásra készek legyenek.

Ha bekövetkezik a katasztrófa, akkor a kiválasztott embereket ezekbe a bárkákba menekítik, és mikor széthullik a Föld, akkor kilövik őket űrbe, hogy az ember valahogy túlélje saját magát, és szülőbolygója pusztulását...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés világvége nibiru kataklizma háttérhatalom végidők


Megtekintések száma: 54642





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet