A NORAD folyamatos megfigyelés alatt tartja az idegen csészealjakat?

2017. március 9., csütörtök
Egyes belső jelentések szerint időnként be is fognak néhányat, de az is elfordult már, hogy tűzharc alakult ki. Légi csata az idegenekkel?

Nyílt titok hogy a világ kormányai, és főleg a szuperhatalmak egyes militáris szervei komoly megfigyeléseket végeznek a légkörben.

Erre nem csak a nemzetek, és főleg Amerika biztonsága miatt van szükség, hanem azért is, mert rengeteg a levegőben röpködő olyan azonosítatlan tárgy, ami komoly veszélyt jelenthet.

Ugyanis a puszta tény, hogy ezek a valamik bejutnak, a légtereinkbe, sőt, sokáig észrevételének is tudnak maradni, igen aggasztó. Azt mutatják ugyanis, hogy nem vagyunk elég felkészültek ellenük, sem katonailag, sem a technológiát illetően.

Tavaly például bombaként robbant a hír, hogy renget dokumentumot hoztak nyilvánosságra, melyek nagy részéből kiderült, hogy rengeteg idegen objektumot figyeltek meg a légtérben.

Radar operátorok tucatjai keresik és követik az azonosítatlan objektumokat megfigyelési céllal, derült ki bennfentesek információiból. A beszámolók alapján legalább 1800 ismeretlen eredetű tárgyat figyeltek meg az elmúlt 5 évben, a NORAD 75 esetben be is fogta ezeket az objektumokat, melyekről titkos jelentés készült.

A kormány szerette volna eltusolni az operatív műveletet, azonban kiszivárogtak az információk.

A jelentésekből többek között az is kiderült, hogy ezen objektumok egy részének esetében valóban az derült ki, hogy nem emberi eredetű tárgyakról van szó.

Vagyis a NORAD és a titkosszolgálat szervezetei valóban felvetették, hogy földönkívüliek által vezérelt objektumokról beszélhetünk.

Az utóbbi években ráadásul ezt bizonyítandóan több olyan különös felvétel is felkerült az internetre, melyeken tisztán látható, amint azonosítatlan repülő korongok röpködnek az égen, nyomukban amerikai vadászgépekkel.

Ezeket az ufókat ugyanis titkos akciók keretében üldözik, és ha kell, le is lövik. Legalábbis megpróbálják, ugyanis bizonyos esetekben arról is beszámoltak belső forrásokból, hogy ezek a korongok vissza is lőttek.

Ezeket az eseteket titkosították, ugyanis nem akarják, hogy az átlag polgár tudjon az idegenek és az emberek között húzódó konfliktusokról. Egyes vélekedések szerint egy megállapodás is köttetett annak idején a Holdra szállást követően, méghozzá az emberek és idegenek között.

Ezen megállapodás értelmében az emberek nem látogatnak többet személyesen el a Holdra az idegenek pedig nem lépnek be a Föld légterébe, különösképpen nem Amerika légterébe. Ha bármelyik fél megszegi ezt, akkor a felek tüzet nyithatnak egymásra.

Ebből aztán kisebb-nagyobb konfliktusok adódnak, és egyesek azt sem tartják kizártnak, hogy a jövőben a harmadik világháború az emberek és az idegenek miatt robban majd ki. A helyzet ugyanis egyre fokozódik.

Míg egyre gyakrabban észlelünk idegen objektumokat a Föld légkörében, úgy az emberiség újra kiszemelte a Holdat egy emberes Holdutazásra, és holdbázis építésére. Ez pedig végzetes érdekellentéteket szülhet, ha nem tudnak a felek titokban új egyességet kötni egymással.

ufó idegen idegenek összeesküvés titkos katonai projektek norad fuók


Megtekintések száma: 55387

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet