​A Nyilas anyagi veszteségre, a Bak titkos viszonyra számíthat, az Ikrek szakítása után máris új párra talál

2020. szeptember 9., szerda




És rád mit mértek a bolygók?

Napi horoszkóp 2020. szeptember 9.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

A jegyében járó Mars a Plútóval alkot fényszöget. Ez egyrészt mélyenlátóvá teszi önt, de mégis valahogy mostanában mindent félreérthet. Nem mindenkinek vannak hátsó gondolatai, és nem is mindenki azért van, hogy önt bosszantsa. De az is természetes, hogy nem mindenben tudnak egyetérteni önnel. Ez még nem azt jelenti, hogy nem szeretik önt. A javára válhat, ha enged nekik. Most a bizalmat kell erősítenie magában.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Folyton siet, és idegeskedik valamin, ráadásul kapkod, ebbe is, abba is belekezd, és semmit nem tud rendesen befejezni. Nem csoda, ha ilyen körülmények között ideje sincs arra, hogy végighallgasson másokat, vagy odafigyeljen az érzéseikre. Pedig így jó úton van afelé, hogy érzéketlennek tartsák. Lassítson, és hallja meg az önhöz szóló hangokat! Ezzel egy esélyt ad önmagának is.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Ne keseredjen el, ha egyedülálló, vagy hirtelen véget ért a kapcsolata. A jegyében járó Holdnak hála, még mielőtt feleszmélne, máris új párra találhat. A mai napon ráadásul az anyagi ügyei rendezésében is nagyot léphet előre. Ehhez nem is kell mást tennie, csupán élnie a lehetőségekkel, melyek adottak: azaz kihasználni a kapcsolatait. A kis állatokban kedvét lelheti: ha egy kóbor macska az útjába akad, vigye haza!

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

A Szaturnusz és a Plútó a társkapcsolat házában járva különös tréfákat űzhet önnel. Például olyan formában, hogy ön sokkal nagyobb elvárásokat támaszt a társával szemben, mint amennyit az adni képes önnek. Esetleg éppen fordítva. Ennek következménye a kiábrándulás. Mindeközben pedig éppen azt sok jót nem veszi észre, amit viszont megkap a kedvesétől. Próbálja meg tisztábban értékelni a helyzetét!

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Akár akarja, akár nem, szembe kellene végre néznie bizonyos problémákkal. Először is le kellene egyszerűsíteni az életét, mert mostanában túl sok mindent akar egyszerre. Bár a munkabírása határtalan, még önnel is megtörténhet, hogy lelkileg összeroppan. És akkor még nem is beszéltünk a testi kimerültségről. Jól tenné, ha időnként kimenőt adna magának. Például ma elmehetne egy termálfürdőbe!

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Ön kedves és állandóan segíteni is akar másokon. Erre az emberek túlságosan is rászokhatnak, és az viszont már terhére lehet. Akadnak olyanok is, akik már szinte kihasználják önt. Ez még akkor is bántó, ha az illető éppen egy családtag. Néha önnek is szüksége van a magányra. Ez a nap ilyen lehet. Adjon magának esélyt a regenerálódásra! Sétáljon, olvasgasson, meditáljon!

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Bár önre inkább a karcsú derék a jellemző, az utóbbi időben jócskán felszedhetett magára. Ha ez így van, akkor még ma vegyen egy fitnesz-bérletet, vagy uszodajegyet. A szaunázás javára is válik és még élvezi is. Az étkezését illetően pedig érdemes lenne előfizetnie valamilyen diétával foglalkozó szaklapra. Akkor élvezi a diétát, ha változatosan tud étkezni, és kényezteti az ínyét.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Hullámzóan alakulhat a szerelmi élete. Meglehet, hogy még a legjobb esetben azért, mert a kedvese távol van. Ám ha nem, akkor az is lehet, hogy viszont lelkileg van távol. Ha szeretne ezen változtatni, akkor lehet, hogy el kell gondolkodnia a költözködés, avagy a lelki ráhangolódás lehetőségén. Még ha oly nehéz is kimozdulnia a csigaházából, és pláne változtatnia a hozzáállásán. Az utóbbi lehetne az együttélés alapja.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Legyen kissé előrelátóbb, mert váratlan kiadások miatt érhetik veszteségek a közeljövőben. Az utóbbi időben éppen eléggé elszaladt önnel a ló, talán még adósságokat is halmozott fel bőven. Mostantól már csak arra költsön, amire feltétlenül szükséges. A szórakozáson most inkább spórolnia kéne. A gyerekekkel kapcsolatos kiadások megnőnek. Ez azért is lehet, mert önnek most a gondoskodást kell megtanulnia.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Az nem biztos, hogy megoldást jelent a kapcsolati gondjaira, ha titkos szerelmi viszonyba bonyolódik valakivel, mivelhogy párját már nem tudja többé magába bolondítani. A kiábrándulásból azonban nem biztos, hogy ez jelenti a kiutat. Próbálkozzon előbb a kapcsolata rendbetételével! Például úgy, hogy megszervez egy közös utazást a közelgő hétvégére. Egy nem túl távoli helyre, ahová a kedvese vágyik.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Ha nem sikerül a társával megbeszélniük a kapcsolati problémáikat, akkor könnyen lehet, hogy máshol keresik a boldogságot. Ez még nem jelent feltétlenül szakítást, de mindenkép megrendíti a kapcsolatot. Ám, ha kiállják a próbát, jobb lesz. Sőt, ha túl vannak a nagy konfliktuson, viszont az esküvőn még nem, akkor akár még afelől is végleges döntést hozhatnak. Nem érdemes halogatni, kezdjen bele a szervezésbe!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Figyeljen oda jobban a légzőszerveire! Különösen, ha már az ősz beköszönte óta szüntelen köhögés gyötri, lenne itt az ideje, hogy változtasson az életmódján. Ha füstöl, a dohányzásról is le kellene szoknia, vagy legalább mérsékelni az adagját! Persze mindennek lehet pusztán lelki oka is: talán túlságosan is a lelkére vett valamit. Ám a sors annál kevésbé nehezedik önre, minél kevésbé veszi magára.

ezotéria


Megtekintések száma: 5559





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet