​A nyirkai jóslat előre figyelmeztette a magyarokat erre a borzalmas jövőképre?

2017. augusztus 17., csütörtök
Egy prófécia, melynek napjainkra minden sora megvalósult. Mi várhat még ránk?

A nyirkai jóslat elég hosszú, és a prófécia számtalan dolgokra kitér. Azonban ezen dolgok közül mára már szinte mind megvalósult. Megdöbbentő a tény, hogy ennyire pontosan látta a jövő a jóslat megalkotója.

Magyarország és a világ számára az egyik leghátborzongatóbb jóslat az alábbi sorok között bújt meg:

"A vándornép keserüli meg ocsúja garázdaságát."

Érdekes részlet a jóslatból, ami sokak szerint a cigányság betelepülésére, és az utána jövő problémákra vonatkozott. Azonban ahogyan az elmúlt években a migránsok özönlöttek felénk és Európába, sokan újra elővették a nyirkai jóslatot, hogy elemezzék.

A vándornép szó meghatározása ugyanis tágabb értelemben akár a migrációra is érthető.

A cigányság soha nem futott semmi elől, ráadásul most sem teszik, ezért sokan vélekednek úgy, hogy tényleg a migrációról szólnak ezek a sorok. Ezek a menekültek ugyanis az arab országok felől érkeznek, "menekülnek" Európába.

A jóslat szövege azonban tovább is van:

"...Szítják, tüzelik őket a távoli idegenek, akik vizeinket szomjazzák, földjeinket éhezik. Ezek egy része sivatag elől fut, más részük tenger elől menekül."

A vándornép egyértelműen egy geopolitikai helyzetleírása, és az egész prófécia kronológiai sorrendben halad. Ez sem lehet véletlen. A menekültek tényleg "csak" elszenvedői a helyzetnek, mely kialakult keleten.

Egyértelműen kiderül, hogy a bevándorlásért nem mások felelősek, mint távoli idegenek, mely sokak szerint Amerikára értendő, és arra, hogy mekkora "rumli" csináltak a közel keleten.

A nyirkai jóslat ugyanakkor azt is kimondja, mi vár a magyarságra, és Magyarországra.

"...Kettészakad a nemzet, és lágralobban az ország. Magyar magyart gyilkol, de a bika hátáról is ide lőnek a hét teve miatt. A nép fele elpusztul."

A nyirkai jóslat szerint a jövőnk nincs kőbe vésve, ezért változtathatunk rajta. Ez pedig csak rajtunk áll, hogy mi magyarok mennyire leszünk résen, ha elérkezik az idő, és mennyire leszünk képesek harcolni ellene.

A jóslat 2018-ig szól, tehát jövőre mindennek vége lesz, és lejár az összes idő, az események pedig bekövetkeznek.

Sokak szerint a nyirkai jóslat magától az Gondviselőtől származik, aki meg akarja óvni a magyarságot, és a magyar nép kultúráját. Bármit is jósol még a prófécia, hazánk, és népünk fennmaradása érdekében át kell majd vészelnünk a nehéz időszakot. 

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés magyarsag magyar végidők prófécia jóslat nemzet


Megtekintések száma: 135884

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet