A nyugat pénzelte végig a Közel-Keletet káoszba taszító terrorizmust? Mesterséges háborúk...

2021. május 14., péntek




Julian Assange egy interjúban tálalt ki: Egy mesterséges háború volt az ISIS és a Közel-Kelet fenyegetése... Egy az USA-ból pénzelt káosz Európa és a világ bedöntésére...? A szálak egészen a Fehér Házig vezetnek!

Az USA vezető elitek félrevezette az amerikaiakat abban, hogy valójában milyen támogatást is kap az Iszlám Állam Washington közel-keleti szövetségeseitől.

Ezt ma szinte mindenki tudja, aki egy kicsit is képes a dolgok mögé nézni.

Pilger ezen államokat nevezte meg, amelyek a Clinton Alapítványt látták el pénzzel, amikor Clintonné külügyminiszter volt:

Szaúd-Arábia, Katar, Marokkó, Bahrein.

A legtöbb pénzt az első kettő adta.

Assange: "Hillary Clinton idején – és az e-mailek ennek jó részét dokumentálják – a világ legnagyobb fegyverüzletét Szaúd-Arábiával kötötték 80 milliárd dollár értékben."

Assange elmondta, hogy "Trumpot a bankok, a hírszerzés, a fegyvergyártók, a külföldi pénz, stb.” nem engedték győzni.

Plusz a média.

A médiatulajdonosok és maguk az újságírók álltak Clinton mögött. Ennek ellenére Trump váratlan módon, feltehetőleg orosz befolyással mégis megverte ellenfelét.

De itt nem is ez teljesen a lényeg, hanem az, hogy az ISIS feltörekvése és az egész Közel-Kelet romba döntése állhat az USA kormányának háttérmunkája mögött.

Minden komoly elemző tudta és még az USA kormányzata is egyetértett abban, hogy bizonyos szaúdi emberek támogatták és hozták létre az ISIS-t, de csel mindig abban van, hogy egyes szaúdi hercegek arra használták olajpénzeiket, hogy megtegyenek bármit, amit csak akarnak, még azt is, amit a kormány kifogásol.

Az emailek viszont arról szólnak és arról beszélnek ők is benne, hogy Szaúd-Arábia kormánya és Katar kormánya az az erő, mely létrehozta és alapította az Iszlám Államot...

Azok a kormányok melyek az ISIS-terrorállamot működtették pénzeikkel, fegyvereikkel, ezek a szaúdi és katari csoportok a Clinton-Alapítványba dollármilliókat fizettek be, majd velük az USA kormányzata minden idők legnagyobb fegyvereladási üzletét bonyolította le...

Ennek bizonyítékait ma is látni.

Nemrégiben napvilágot látott több olyan információ, mely azt mutatta, hogy az USA az ISIS vezetőik konvojokkal menekítette ki, és szállította őket ismeretlen helyre.

Sőt, az ISIS egyik legfőbb vezetőjét is látták, felvételt is készítettek róla, amint egy amerikai harci kocsiba száll be...

Valójában a káosz "csinálása" zajlik a Közel-Keleten különféle módszerekkel.

Ezzel gyengítik a régiót, és tartják egyensúlyban a dollár világuralmát jelentő status quo-t...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes politika


Megtekintések száma: 68614





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet