A nyugatot egyre inkább bénítja a vérvonalak és az illuminátusok közti háború

2019. december 16., hétfő
A nyugati világot továbbra is az elit polgárháborúja bénítja meg, miközben Kína egyre erősebbé válik, és az abszolút dominancia felé halad. Ha nem zárul le ez a polgárháború, a G6 nyugati szövetség (G7 mínusz Japán) elveszíti azt a képességét, hogy befolyásolja az Egyesült Nemzetek Szervezetét és azt az irányt, amelyet az emberiség a jövőjének választ.

 írja az ÚjVilágtudat.

A polgárháború a múlt héten teljesen láthatóvá vált, mivel Donald Trump amerikai elnökkel "nem bántak túl jól a londoni NATO találkozókon, és hirtelen távozott, miután a kanadai miniszterelnököt véletlenül meghallották, hogy tiszteletlenül beszél róla," - európai királyi családi források szerint. Az "iskolai játszótéri stílusú trükkök" elfedték azt a tényt, hogy a csúcstalálkozó valódi témája az "amerikai vállalati kormány finanszírozása" volt.

Trump nemrégiben kapott néhány emlékeztetőt, hogy nagyobb kérdésekkel kell foglalkoznia, mint hogy az amerikai tőzsdebuborékot elég hosszú ideig felfújva tartsa ahhoz, hogy 2020-ban újraválaszthassák. Az egyik Washington D.C. légvédelmének leállítása volt, amely teljesen kiszolgáltatottá tette egy rakéta vagy légitámadással szemben. A másik az volt, amikor november 21-én egy pszichotronikus fegyverrel támadták meg.

A Trump mögött álló gnosztikus illuminátus katonaság és a hírszerzés tagjai viszont erőteljesen felléptek a brit királyi család ellen, különösen a kudarcos NATO csúcstalálkozó után. A Pentagon forrásai szerint "A királyi családi történet még nem ért véget, mivel Trump tagadja, hogy mit tud, sőt Kanada katonasága küzd András herceg három ezredesi rangjával szemben."

Aztán ott volt a tagadhatatlan sátánista kézjel, amelyet Harry herceg mutatott, amikor december 6-án találkozott Melania Trumppal.

https://twitter.com/Jali_Cat/status/12028762122779...

Harryhez közeli források szerint a jel azt jelentette, hogy támogatja Lucifert, ahogy azt a gnosztikus illuminátusok meghatározták. Világlátásuk szerint a jelenlegi "Isten" a világ összes szenvedésének gonosz oka, akinek helyét Lucifernek, a fény és a jó szimbólumának kell elfoglalnia. Ez egyben egy döfés volt az "isteni kormányzási jog" számára, amely Károly herceget és Harry bátyját, Vilmost helyezi előbbre a királyi öröklési sorban, állítják a források.

Harryt az olyan bizonyítékok is feldühítik, amelyek azt mutatják, hogy Károly állt anyja, Diana hercegnő meggyilkolása mögött. Részletekért lásd az alábbi linket.

https://alcuinbramerton.blogspot.com/2013/07/europ...

A Pentagon forrásai hozzáteszik: "A cionisták egy durva ébredés közepén vannak, mivel az EU-t Ursula von der Leyen volt német védelmi miniszter vezeti, aki a Bundeswehr mellett áll, aki nem rajongója a brit királyi családnak, Szaúd-Arábiának vagy Izraelnek."

A Franciaországot megbénító példátlan sztrájkok azt is jelzik, hogy az illuminátusok Emmanuel Macron Rothschild rabszolga elnököt célozzák meg. Mint alább láthatjuk, a Rothschild család svájci ága is súlyos támadás alatt áll.

Az USA-ban egyre több Demokrata Párti politikust váltanak fel számítógépes grafikák, ahogy a letartóztatások és a Guantánamói-öbölbe történő kiadatások folytatódnak, mondják a Pentagon forrásai. "A több mint 140 000 lezárt vádirattal az Igazságügyi Minisztérium főfelügyelője nyilvánosságra hozza a régóta várt jelentését, hogy összetörje az alkotmányos vádemeléssel folyó cirkuszt," - mondják a források.

Miközben sokszor hallottuk a "140 000 vádirat" történetét, és még nem láthattunk tömeges letartóztatásokat, az Igazságügyi Minisztérium megvádolt 8 személyt, köztük egy elítélt pedofilt is azért, mert Hillary Clinton 2016. évi elnöki kampányába illegálisan csatornáztak be pénzt.

https://www.justice.gov/opa/pr/california-ceo-and

https://c-vine.com/blog/2019/12/04/convicted-ped

Azon kísérleteket, hogy lejárassák Trumpot olyan bizonyítékok nyilvánosságra hozatalával, amelyek alátámasztják, hogy a Deutsche Bank finanszírozta, szintén leállították. A brit sajtó arról számolt be, hogy a Deutsche Bank egyik bankárát, aki Trump számláit kezelte, felakasztva találták.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7735543/

Eközben az amerikai vállalati média jelentése szerint "Ruth Bader Ginsburg, a Legfelsőbb Bíróság bírája ideiglenesen blokkolt egy alsóbb bírósági határozatot, amelyben két bankot köteleztek Donald Trump elnök pénzügyi nyilvántartásának kiadására a Demokraták számára." Mivel eléggé biztosak vagyunk abban, hogy Ginsburg már nincs velünk, csak azt feltételezhetjük, hogy a hírszerző ügynökségek forrásai számítógépes képét használják arra, hogy megvédjék Trumpot.

https://www.politico.com/news/2019/12/06/trump-sup

Miközben mindezen események zajlanak, az amerikai vállalati kormány még nem találta meg a módját működésének finanszírozására 2020. január 31-e után, mondják az európai királyi családi források.

Jelenleg azonban tárgyalások zajlanak a 2,4 milliárd tagú Brit Nemzetközösség és a 1,5 milliárd tagú Katolikus egyház képviselői között annak eldöntésére, hogy mi helyettesítse az Egyesült Államok vállalati kormányát a P2 szabadkőművesek és a tárgyalásokban részt vevő európai királyi személyek szerint.

A tárgyalásokat néhány középkori gondolkodású ember akadályozza a P2 páholyban, akik még mindig az iszlám elleni csatáról spekulálnak. Amennyire meg tudjuk mondani, az egyetlen igazán jelentős különbség az iszlám és a kereszténység között a poligámia kérdése. Az antropológiai adatok azt mutatják, hogy történelmileg szinte minden ismert társadalom gyakorolta a poligámiát. A meleg férfiak száma szintén megegyezik azokkal a férfiakkal, akik nem találnak feleséget a poligámia miatt. Ez bizonyítja a tényleges teremtést és így a Teremtőt. Ezenkívül azokban a nyugati keresztény országokban, amelyek tiltják a poligámiát, mindegyikben csökken a népesség, míg a poligámiát gyakorló társadalmakban továbbra is növekszik.

Mindenesetre, bár az ilyen kérdések késleltetik a végleges megállapodást, széles körű konszenzus született abban, hogy létrehozzanak egy meritokratikus személyzettel rendelkező világ tervező ügynökséget, amelynek éves költségvetése legalább 1 billió dollár, mondják a források. Megállapodás született arról is, hogy az ügynökség finanszírozza az emberek terjeszkedését az univerzumban.

Ebből a célból a Pentagon forrásai megerősítik, hogy miután "a Boeinget sarokba szorították, az Egyesült Államok légiereje arra készül, hogy feloldja a titkosság alól a titkos űrprogramot, hogy felrázza a katonai-ipari komplexumot, és az űrhaderő számára támogatást teremtsen elő." Ez azt jelenti, hogy végül legalább az 51-es körzet felfedi néhány titkát.

Időközben a CIA forrásunk Délkelet-Ázsiában arról számolt be, hogy az ott eltemetett legendás arany kincseket végre áthelyezik a világ pénzügyi rendszere újraindításának részeként. A bizonyítékok a Indonéziában található Monas emlékműnél lezajlott "robbanásból" származnak, amelyről azt gondolják, hogy az egyik legnagyobb aranytároló tetején található.

A forrás a következőket jelentette:

"Egy magas rangú indonéz katonai forrás azt mondja nekem: 'A füstbombát, amelyet az indonéz hadsereg tagjai robbantottak fel a Monas emlékműnél kedden reggel 7:00 órakor, elterelésként hajtották végre. Az alagút már működőképes. Úgy tűnik, hogy hamarosan elszállítják az aranyat.

Az alábbi incidens megmutatja, hogy mit csinál a csoport, amikor egy saját bűnbakot akar kreálni. Jegyezzük meg, ki van a képen. Ez további elterelés a valódi elkövetőkről, akik a cionista összeesküvés bábjai."

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilágtudat

összeesküvés politika


Megtekintések száma: 56368

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet