A paranormális jelenségek egy másik dimenzióban léteznek, amivel a tudatalattink áll kapcsolatban?

2017. február 20., hétfő




A tudomány által meg nem értett, megmagyarázhatatlan jelenségek nem ebben a dimenzióban mennek végbe, de a tudatunk teremt kapcsolatot velük.

Megmagyarázhatatlan paranormális jelenségek

A tudomány számára a paranormális jelenségek világa mindig is egy nagyon nagy talány volt. Egy fehér folt az emberiség tudásának enciklopédiájában.

Egyesek még abban is kételkednek, hogy ezek a jelenségek léteznek, és nem valamiféle hallucináció, vagy egyéb képzelőerőhöz köthető folyamat eredménye.

Ahogyan a kvantumfizika világa egyre inkább megnyílik előttünk, úgy válik egyre érthetőbbé a paranormális világa is. Persze még mindig fogalmunk sincs róla, mi hogyan működik, de végre megkapargattuk a felszínt.

Annyi már biztos, hogy nem úgy működnek, mint az általunk ismert fizika, lévén, hogy gyakran meg is hazudtolják azt. Ez egy jel arra vonatkozóan, hogy talán nem is ugyanebben a térben helyezkednek el.

Ezrét vetődött már fel több paranormális kutatóban, és néhány nyitott matematikusban és fizikusban is, hogy a paranormális jelenségek talán egy párhuzamos világ vagy dimenzió áthallásai.

Jelen vannak, és láthatóak számunkra, de nem tudni, hogy miért, és ha láthatóak néha, miért nem láthatóak a világ túlnyomó részén, túlnyomó időn át.

A tudatalattink a kulcs

A Queen Mary Egyetem londoni professzora és matematikusa, Bernard Carr szerint a paranormális jelenségeknek nagyon sok köze van a tudatunkhoz, és a tudatalattinkhoz.

Már Albert Einstein is úgy sejtette, hogy nem három, ha nem valójában négy dimenzió is létezik a térben. A kutatók az elmúlt években pedig már azt feltételezték, hogy legalább 11 dimenzió létezhet.

A 11 dimenzióból azonban az emberi agy, és a tudat csak hármat képes érzékelni. Azonban a tudatalattink számára további dimenziók nyílhatnak meg.

Ezekkel a dimenziókkal időnként interakcióba is lép a tudatalattink, és ilyenkor születnek meg a paranormális jelenségek.

Érzékeljük a többi dimenziót

A paranormális jelenségek legtöbbje talán akkor léphet fel, amikor valamiféle fiziológiai, vagy egyéb hiba lép fel az anyagi világ, és a tudatalattink között.

Ilyenkor az agyunk hibásan működik, és újra teljese kapacitáson dolgozik, ekkor érzékelhetővé válik a tudatunk számára is ugyanaz, amit a tudatalattinkból tudunk máskor cska előcsalni, vagyis a többi dimenzió.

Minden abban rejlik, hogy rejtett folyamatok és hatások érik a tudatalattinkat, olyanok, amik hasonlóak a tudatunkat bombázó fizikai ingerekre, mégsem fizikai, hanem pszichikai módon hatnak ránk.

Talán ezen dimenziók, melyek amúgy rejtve vannak, így válnak láthatóvá a számunkra.

A kutatás még gyerekcipőben jár, de nagyon ígéretesek az eredmények, és az előzetes modellek, így lehetséges, hogy az elkövetkező években végre ténylegesen közelebb kerülhetünk a paranormális jelenségek megfejtéséhez.

paranormál szellem szellemek megmagyarázhatatlan párhuzamos világok párhuzamos dimenziók


Megtekintések száma: 45975





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet