A parlagfű elleni boszorkányhadjárat: ez az igazság a gyógyító növényünkről!

2019. szeptember 3., kedd
Mindenki ismeri a parlagfüvet, és azt, hogy rendelet tiltja, hogy nőni hagyjuk a saját földünkön.

Ha valaki ezt megteszi, hatalmas büntetésre számíthat. Azt azonban kevesen tudják, hogy rengeteg betegség ellen lehet hatásos, és ezt nem mi mondjuk, hanem szakemberek, orvosok.

És még csak az sem igaz, hogy allergiát okoz...

Egy megdöbbentő titok áll mögötte, és a gyógyszeripar mocskos haszonlesése!

A parlagfüvet kikiáltották bűnbaknak az allergia kapcsán, holott semmi köze hozzá. A légszennyezettség, a rossz minőségű táplálékok a fő okozói az allergiának.

Az autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkát, amely védőburok alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító kis karmai vannak. Ezek a kis karmocskák irritálják a légutak nyálkahártyáit.

Amíg ép volt a védőburok, addig nem allergizált a parlagfű.

Akkor most ki a hibás a parlagfű, amelynek a pollenje védőburokkal van ellátva, hogy ne sértse meg a légutak nyálkahártyáit...

Vagy a kipufogó gázok, amelyek lebontják (lemarják) a védőburkot? Nem az autókat kellene inkább irtani, a városokból kitiltani?

Ezt nagyon sokan nem tudják,a közvéleményben nem beszélnek róla, pedig valójában ugyanolyan hatású gyógynövény, ha nem jobb, mint a kannabisz.

Ne feledjük, a kannabiszt is a 70-es évek óta démonizálták, mire a gyógyszerlobbi ereje "megtört", valójában csak arról volt szó, hogy meglátták ebben is a pénzt, és már kevésbé félnek tőle úgy, mint régen.

Régebben ugyanis a kannabisz veszélyt jelentett számtalan akkoriban kifejlesztett drága gyógyszerre, amikbe rengeteg pénzt öltek bele a nagy gyógyszer-vállalatok...

Hazánkban viszonylag sok allergiás van.

Az allergia okait pedig nem tárják fel, vagy le tudják annyival, hogy parlagfű, majd havi adagokat írnak fel drága gyógyszerekből, meg inhalátort, szintén egy vagyonért, ami jó az orvosnak a jutalék miatt, jó a gyógyszerek gyártóinak, de nem jó a betegeknek...

Miért van az, hogy nagymamáink idejében mindenki kint játszott a mezőkön, parlagfüves legelőkön, mégsem volt ennyi allergiás ember?!

OSZD MEG másokkal is!

életmód egészsség


Megtekintések száma: 24032

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet