A Pentagon a cionisták deportálását tervezi, miközben a globális pénzügyi újraindítás közeleg

2019. szeptember 2., hétfő
Az amerikai katonai-ipari komplexum komoly lépéseket tesz a cionisták ellen, és arra készül, hogy közülük sokat Szibériába, egy zsidó autonóm zónába utasítanak ki, állítják a Pentagon forrásai. 

Míg a Pentagon és szövetségesei nagyon lelkesen veszik át a cionistáktól az irányítást, még a múlt héten Jackson Hole-ban, Wyomingban és Biarritzban, a központi bankárok és a G7 vezetőinek találkozóin elismerték, hogy gazdasági paradigmaváltásra van szükség. Ezek a lépések a globális pénzügyi újraindításról szólnak, amely véget vetne a magántulajdonban lévő központi bankok cionista ellenőrzésének, mondják a források.

- írja az ÚjVilágtudat

Egy egész sor magas rangú vezető most már nyilvánosan is egy pénzügyi újraindításra szólít fel. Közöttük szerepel az EKB vezetője Christine Lagarde, Vlagyimir Putyin orosz elnök, Hszi Csin-ping kínai elnök, a Rothschild tulajdonban lévő Economist és mások. Mindannyian felszólítottak arra, hogy az amerikai dollárt cseréljék egy új nemzetközi valutára. 

Egy ilyen valuta definíció szerint ki fog kerülni a cionista ellenőrzés alól, mivel a világgazdaság és a cionista ellenőrzés alatt álló amerikai kormány érdekei ütköznek egymással.

"A kereskedelmi háború a globális valuta újraindítás előfutára," - erősítik meg a Pentagon forrásai. Donald Trump amerikai elnök felszólította a JPMorgan Chase Bank, a Bank of America, a Citigroup és mások vezérigazgatóit, hogy támogassák a kereskedelmi háborúval kapcsolatos álláspontját, mondják a források.

A kanadai hitelkártya-adósság JPMorgan Chase általi törlése, a Deutsche Bank összeomlása, a General Electric csalások, a jüan leértékelődése és az aranyfedezetű dollár mind részét képezik az új rendszerrel kapcsolatos alkudozásnak, a források szerint.Trump szövegelése és felszólításai ellenére a számok egyértelművé teszik, hogy az új rendszer elveszi a hatalmat az Egyesült Államoktól. Az Egyesült Államok jelenleg a világ kereskedelmének mindössze 10%-áért felelős, de a globális kereskedelemben több mint 70%-ban az amerikai dollárt használják valutaként, állítja a Bank of England. Ez nyilvánvalóvá teszi, hogy minden globális valuta újraindítás nagy hatalmat vesz el az amerikai vállalatoktól.

Trump a múlt héten elismerte, hogy "nemzeti vészhelyzetet" hirdethet a kérdés kapcsán, mert "évente összesen majdnem egy billió dollárt veszítettünk el".

Ez áll a legközelebb ahhoz, hogy egy hivatalban lévő amerikai elnök nyilvánosan bejelentse a csődöt. Trump más nyilatkozata és fellépése mind egy egzisztenciális válságra utal. Megpróbálta megvenni Grönlandot és megszerezni annak erőforrásait, a szövetségeseknek ki akarta számlázni az Egyesült Államok katonai támaszpontjainak teljes költségét, "plusz 50%-ot," és vámokat vetett ki szinte minden kínai dologra, mindezt a közelgő csőd miatt, értett egyet több forrás.

Az amerikai katonaság felkészül a folyamatban lévő nagy változásokra azáltal, hogy a hadsereg átveszi a katonaság teljes irányítását, míg a haditengerészet a különféle hírszerző ügynökségek vezetését, a Pentagon forrásai szerint. 

Ez azt jelenti, hogy az USA hírszerző ügynökségeinek új vezetője, Joe Maguire volt haditengerészeti altengernagy, a Pentagon forrásai szerint a Nemzeti Hírszerzés új igazgatója. Maguire a kirúgása után "nem csak Dan Coats szenátor, hanem a helyettese és a korábbi CIA igazgató, John Brennan lakájának, Sue Gordonnak veszi át a helyét," - mondják.

A de facto amerikai katonai kormány "háborút hirdetett a zsidó maffia ellen a legszomorúbb napjukon, a Tisá beávon". A Jeffrey Epstein pedofil zsarolóval kapcsolatos dokumentumokat augusztus 9-én oldották fel, és augusztus 10-én "'öngyilkos lett,' mások büntetőeljárásának felgyorsítása érdekében, mivel minden bizonyíték bírósági megtámadás nélkül elfogadható," - mondják a Pentagon forrásai.

"Az első templom, amelyet Kr. E. 586-ban pusztítottak el, a második templomot Kr. E. 70-ben semmisítették meg, az 1290-es kiutasítás Angliából, az 1492-es kiutasítás Spanyolországból, és a most a cionizmus megszüntetése Tisá beávkor, kényszerű kiutasítást eredményezhet a Távol-Kelet oroszországi zsidó autonóm övezetébe, mivel a zsidók karmikus igazságszolgáltatást kapnak az évszázadok óta elkövetett gój-ellenes hitszegés miatt," - jelentették ki a Pentagon forrásai.

A források hozzáteszik: "Epstein látszólag egy katonai ügynök volt, aki valószínűleg beszivárgott, hogy felszámolja a Moszad zsarolási műveleteit nyugaton, a cionista parazitákat, az AIPAC megacsoportot és az egész izraeli ötödik hadoszlopot."

https://www.mintpressnews.com/mega-group-maxwells-...

"A sátánisták és cionisták győzelmi körében Epstein 66 éves, 6 hónapos és 22 napos korában 'halt meg,' ami egyenlő 66,6 évvel, a zsidó gyász napján 6 órakor," - folytatják a források.

"Augusztus 10-e egyben a Védelmi Minisztérium 70. születésnapja is, amely multispektrális műholdakkal pásztázta végig az Epstein szigetet embergyilkos pedofília és más borzasztó bűncselekmények vádjainak vizsgálata során," - mondják.

Trump Hszi Csin-ping kínai elnököt és Jerome Powell FED elnököt is "ellenségnek" nyilvánította, ami egyértelművé teszi, hogy az Egyesült Államok csődje mind a cionisták, mind egy Kína elleni reakcióhoz vezet. Az igazi probléma azonban nem ilyen egyszerű.

A Bank of England kormányzója, Mark Carney ezt egy múlt heti nagyon érdekes beszédben közölte a központi bankárokkal. Carney szerint "mély hibák vannak a Nemzetközi Monetáris és Pénzügyi Rendszerben (IMFS), amelyet főként az 'IMFS szívében álló destabilizáló aszimmetria' okozott - vagyis az amerikai dollár. Az Egyesült Államok jelenleg a világkereskedelem 10%-át és a világ GDP-jének 15%-át adja, de a dollár monetáris horgonyként szolgál az országok számára, ami a globális GDP kétharmadát teszi ki".

A feltörekvő piacgazdaságok, amelyek nagyrészt ki vannak zárva az IMFS irányításából, ma a globális GDP 60%-át adják, és 2030-ra ez 75%-ot fog kitenni, mondja. Kizárásuk a pénzügyi rendszer ellenőrzéséből lelassítja a gazdasági növekedést a világgazdaság öthatoda számára.

Carney célba vette a jelenlegi rendkívül alacsony kamatláb rendszert is, megjegyezve: "A nagyon alacsony kamatlábak egybeestek olyan magas kockázatú eseményekkel, mint például háborúk, pénzügyi válságok és a monetáris rendszer megtörése." Carney végül azt mondja: "Legyen vége az IMFS rosszindulatú elhanyagolásának, és építsünk egy olyan rendszert, amely méltó a kialakuló változatos, többpólusú globális gazdasághoz."

Trump elnök pedig a következőket írta a Twitteren: "Országunk hülye módon több billió dollárt veszített Kínával szemben a sok év alatt. Nincs szükségünk Kínára, és őszintén szólva, sokkal jobb lenne nélkülük." Továbbá: "Felmerül a kérdés, miért fizetünk sokkal több kamatot, mint Németország és egyes más országok?" Természetesen a válasz az a tény, hogy az amerikai dollár jelenlegi formájában nem tesz jót az amerikai gazdaságnak.

Carney javasolt megoldása az, hogy a dollárt cseréljék le a "libra" kriptovalutára, amelyet korábbi összeesküvés főnökei irányítanak. A valós megoldás természetesen az, amit már évek óta mondunk: az Egyesült Államoknak új valutát kell kibocsátania a már nem amerikai ENSZ-dollártól elkülönítve.

A 13 vérvonal vezető bizottságának egyik forrása, aki a régi rendszert irányítja, azt mondja: "A dolgok nagy rendszerében nagyon gyorsan haladunk; ez az úgynevezett gyorsulás a befektetési banki tevékenységben." A forrás egy európai királyi család tagja, aki szerint aktívan fontolgatják egy jövő tervezési ügynökség létrehozását. Szavazati struktúrája a jelenlegi világ valóságán alapulna, nem pedig azon világén, amely a 2. Világháború után létezett, amikor a rendszerünket, amelyet most is használunk, létrehozták, mondja.

A világ olyan, mint egy óriási tartályhajó hatalmas lendülettel, melynek megfordulása sokáig tart, még akkor is, ha van egy új kapitány, aki meg akarja változtatni az irányt. Éppen ezért, noha a változások a tradicionális intézkedések révén nagyon gyorsan zajlanak, a haladás lassúnak tűnik. Mindazonáltal érdekes lesz látni, hogy mi történik szeptember 31-én vagy akörül, amikor az amerikai vállalatoknak fizetniük kell a nemzetközi hitelezőknek.

Ha a nyugat addig nem tesz semmi meghatározót, akkor könnyen megjósolható, hogy az ázsiaiak a 2020-as kínai újév után lépéseket tesznek. Ha ez megtörténik, ne feledjük, hogy a kínaiak nagyon óvatosak, de amikor cselekednek, akkor nagy dolgokra képesek.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilágtudat

érdekes összeesküvés politika


Megtekintések száma: 50643

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet