A perui földönkívüli múmiák rejtélye: az emberiség őrzői?

2018. január 14., vasárnap




Ez lehet az évszázad felfedezése. Rengeteg fotó látott napvilágot a sírról, ahol a testeket megtalálták...

A tavalyi évben robbant először a hír: Peruban egy meg nem nevezett sírban olyan, több ezer éves múmiát találtak, mely egyáltalán nem hasonlított az emberre.

Humanoid volt, azonban végtagjain 3 ujj volt, és aránytalanul nagy fejjel és szemekkel rendelkezett, a bőre pedig fehér volt.

Aztán újabb hírek érkeztek a területről: további testeket találtak, szintén kiváló állapotban mumifikálódva.

Sokáig gondolták úgy, hogy ezek a titokzatos múmiák a Paracas-kultúra tagjait takarják: Ez a kultúra volt az, melyről a mai napig azt beszélik, hogy földönkívüli civilizációkkal álltak kapcsolatba.

Mások szerint ők maguk is részben földönkívüli hibridek lehettek, erre pedig számos biológiai és antropológiai bizonyíték áll rendelkezésre.

Ha így van, az is szenzációs felfedezés lenne, mivel a Paracas-kultúráról úgy tartják, hogy kapcsolatban lehettek égi istenségekkel, azaz ősi idegenekkel.

Az égből érkezetteket világszerte istenítették, mivel hatalmas űrhajókon szálltak alá, melyek megmagyarázhatatlan szerkezeteknek tűntek az akkori kor embereinek, népeinek a számára. Mivel nagyon hasonlítani akartak hozzájuk, eldeformálhatták saját koponyájukat, így alakulhattak ki a testi jegyek.

Azonban a három ujjat nehezen lehet megmagyarázni, márpedig a Paracas-kultúra egyes múmiáinak ennyi ujja volt. Mindemellett olyan csecsemőt is találtak, melynek szintén eldeformált feje volt.

tehát nem valami genetikai mutációról lehet szó. Azóta a múmiákat kutató tudósok elmondása szerint rengeteg különféle fenyegetés és támadás éri őket. Azt érzik, hogy el akarják őket hallgattatni.

Ha ezek valóban ősi idegenek maradványai, vagy a leletek közvetlen kapcsolatban álltak egykoron egy fejlett nem evilági fajjal, akkor az emberi történelmet is alapjaiban határozhatja meg a felfedezés, amit Peruban tettek.

A világ egyelőre kivár, a perui múmiák vizsgálata pedig tovább folytatódik, hogy végül majd a világ elé tárják a teljes igazságot.

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek földönkívüliek idegenek ősi idegenek


Megtekintések száma: 49244





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet