A piramis-kód: földönkívüliek hagyatéka?

2023. augusztus 18., péntek




Piramisokba rejtett kódok őrizhetik az égből érkezett ősi istenek tudását?

Mi van, ha minden, amit eddig gondoltunk a piramisokról, az alapjaiban téves? Már régóta felvetették a kérdést, hogy nem lehetett-e rejtett célja, és funkciója ezeknek a piramisoknak.

Kezdetben is sejtették, hogy nem csupán az egyiptomi kultusznak volt fontos, és nem csak a birodalom egyes hiedelmeit testesítette meg.

Egyiptomban úgyis elterjedt volt az a nézet, miszerint a halott fáraók lelkét át kell segíteni a túlvilágra, ez pedig hatalmas piramisokon keresztül történhetett.

Azonban a piramisok a mai napig tele vannak olyan üres termekkel, folyosókkal, rejtett kamerákkal és alagutakkal, amikről nem tudjuk micsodák.

Egyesek szerint ezek egy része szellőző és szervízalagút, azonban vannak olyan üregek és vájatok is a falban, amikre nincs magyarázat.

Ezekre is különféle elméletek léteznek ma. Az egyik szerint földönkívüli technológia volt elrejtve a piramisban, és ezen eszközöknek kellett a hely, és alagutakat, termeket alakítottak ki nekik.

Mások szerint a piramisok egyfajta hatalmas atomreaktorként funkcionáltak. A fáraók testét pedig azért konzerválta az idő, mert átjárta őket a sugárzás. Nem klasszikus atomerőművek voltak, hanem olyanok, melyekben nincs felesleges mérgezőanyag.

Éppen ezért nem sugároz ma is radioaktív izotópokat egyetlen egyiptomi fáraó teste sem.

Vajon ezek a piramisok egy kódban is értelmezhetőek? Az együtt állások, és a csillagászati tájolások egyértelműek, de mi van, ha ennél is többről van szó? Mi van, ha a piramisok egyfajta szimbólumot alkotnak?

Egy olyan szimbólumot, mely több dimenzióban értelmezhető, és minden dimenzióban mást- mást jelent.

Még megdöbbentőbb, hogy hogyan lehetett kapcsolat egyes ősi civilizációk között egy olyan időben, amikor kontinense választották el őket, és még egymás létezéséről sem tudtak?

Ausztráliában például már több ízben találtak olyan ősi hieroglifákat, melyek egyértelműen egyiptomi eredetűek. De vajon hogyan kerültek oda? És miért? Mi az, amit a történelemkönyvek nem mondtak el nekünk?

A piramisok által nyitottak utat egy másik világba, dimenzióba, vagy akár a kozmoszba, melyen keresztül a meghalt nagy uralkodók a Naprendszerbe térhettek vissza. Hisz ne feledjük: mindannyian csillagporból lettünk, és azzá leszünk, de a porhüvelyünket elhagyva lelkünk egyfajta örök energiaként kering majd a kozmosz végtelenjében.

Vagyis kozmikus kódban rejtőzhet a megoldás, és egy olyan rejtett funkcióban, mely utat nyitott a magasba, azért, hogy az itt állomásozó földönkívüliek visszatérhessenek egy átjárón keresztül az űrbe.

Magyarán mondva teleportációs berendezések lehettek az ősi Egyiptomban. Noha az elméletben nem mindenki hisz, és a szkeptikusok szerint ez az egész túlságosan légből kapott, sokan mégis úgy gondolják, rengeteg bizonyíték van arra, hogy a múltban Egyiptom nem saját maga jogán virágzott fel.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás egyiptom


Megtekintések száma: 360264





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet