A piramisok építésének végső titkai: EZEK a bizonyítékok támasztják alá, hogy nem ember alkotta tárgyakról van szó!

2021. augusztus 26., csütörtök
6 árulkodó jel, mely mindent elárul...

Egyre több olyan régész van, akik szerint nem véletlenül jöttek létre a piramisok, és semmi esetre sem ember alkotta tárgyakról van szó.

A nyitottabb felfogású régészek szerint valami egészen más áll a háttérben a piramisok építésével kapcsolatban, mint amit a történelem tudománya tanított nekünk az elmúlt évszázadokban.

Az emberiségnek sem a technológia, sem pedig a mérnöki tudás nem állt rendelkezésére ahhoz, hogy ilyen bonyolult szerkezeteket hozzon létre.

Van 6 árulkodó jel, mely leleplezi a piramisok földönkívüli eredetét:

1. Tökéletes csillagászati tájolás

A piramisok csillagászatilag tökéletesen vannak tájolva és megépítve. Sokak szerint akkoriban ez a tudás, mellyel ezt véghez tudták volna vinni, egyszerűen nem állt az építők rendelkezésére...

2. Ismeretlen alapanyagok

A piramisokat alkotó hatalmas kőtömbök "összetapasztására" olyan különleges betonszerű habarcsot használtak, melynek egyes összetevőit a mai napit nem sikerült teljes mértékben azonosítani.

3. Mérnöki bravúr

napjaink mérnökei többször vágtak már bele kísérleti jelleggel a piramis építésbe. Még ma sem tudjuk olyan pontosan megépíteni ezeket, mint több ezer évvel ezelőtt tették...

4. A piramisok jelentése, funkciója

A piramisok funkciója a mai napig vitatott. Egyfajta nyughelyként is funkcionált, mások szerint azonban szerep jóval túlmutatott ezen.

5. Egységes piramisok a világon

Érdekes, és sokak szerint nem megmagyarázható semmivel az, hogy a piramisok nagyjából egységesek az egész bolygón. Egy adott séma szerint épültek, hasonló szereppel, funkcióval. Mindezt úgy, hogy az azokat megépítő kultúrák sem térben sem időben nem találkozhattak.

6. Sokkal régebbiek az emberi civilizációnál

Sokan nem tudják, de az egyiptomi piramisok sokkal régebbiek bárminél a Földön. A gízai nagy piramis is sokkal régebbi, mint aminek hazudják a vaskalapos régészek. Egyes piramis kezdemények olyan korokból valók, amikor még nem létezett fejlett, szervezett emberi civilizáció…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegen idegenek ősi idegenek egyiptom piramisok


Megtekintések száma: 115069

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet