A plejádiak, és más idegen civilizációk már köztünk vannak - állítja egy bennfentes!

2017. december 13., szerda
A Föld 4,5 milliárd éves. Mi pedig 1961-ben jutottunk ki az űrbe. A végső rejtély magyarázata mindvégig ott volt az orrunk előtt?

A Földön egyre több a földönkívüli aktivitás, ez nem vitás. Egyre nagyobb számban számolnak be olyan emberek is különféle észlelésekről, akik alapvetően nem hisznek az idegenek létezésében.

Sokak szerint ez pedig azt vetíti előre, hogy az idegen fajok aktivitása jelentősen megnőtt a bolygón.

Vagyis a felfedés korszakában vagyunk, amiben az emberiség előbb vagy utóbb szembesülni fog azzal, hogy nincs egyedül a kozmoszban.

Az egyik legelső faj, mely a bolygónkon élt, még jóval előttünk, az a plejádiak egy csoportja.

A Plejádi csillagrendszer megközelítőleg mintegy 500 fényévre van a Földtől, és a Bika csillagképben helyezkedik el. A Plejades egy elnevezés, egy természeti nép anyanyelvén hangzik így, onnan származik, és arra utal, hogy valamikor beszéltek, találkoztak plejádi emberekkel.

Ezzel párhuzamosan egy földi legenda, egy ókori görög legenda mesél Atlaszról és hét lányáról, így tehát érthető miért is nevezték el ezt a csillaghalmazt Hét Nővérnek. Ezen az ősi nyelven a plejádi népet „Pleja”-nak mondják, míg magukat a plejádi embereket „Plejarans”-oknak.Érdekes, hogy az ember földtörténeti lábnyoma nagyon kicsi a történelem útvesztőjében.

4,5 milliárd éves a Föld, 2 milliárd éve már volt élet a felszínén, de az ember jóval később fejlődött ki, és alig néhány százezer év alatt egy komplett utat járt be, végül 1961-ben kijutott az űrbe.

De vajon mi történt előttünk, a plejádiak idejében? Sok plaeoasztronautika hívő szerint a plejádiak együtt élhettek egy előző emberiséggel, vagy pedig maguk a plejádiak voltak az emberiséget a történelem útvesztőiben megelőző civilizáció.

Korábbi őshonos technikailag fejlett fajok alakulhattak ki az ősi Földön vagy egy másik égitesten, mint amilyen az üvegházhatás előtti Vénusz, vagy az ősi Mars volt.

Ez megmagyarázná a marsi ősi romokat is, és azt, hogy miért utal számtalan jel arra, hogy a Marson egykoron élet volt.

Azonban, ha ezek a fejlett idegen civilizációk léteztek valaha a naprendszerünkben – talán még a Földön is –, akkor a létükre irányuló bizonyítékok valószínűleg mostanára már eltűnhettek.

Ezért maradt fenn csupán néhány emlék róluk, mint az olyan, korba és időbe, valamint térbe nem illő leletek, mint a több millió éves emberi, vagyis humanoid lábnyom, vagy olyan szerszámok lenyomatai, melyek olyan földtörténeti rétegben ragadtak, mely idején nem élt fejlett lény a bolygónkon.

A bizonyítékok ott vannak az orrunk előtt, csak nem akarjuk azokat észre venni...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek előző emberiség ősi technológia


Megtekintések száma: 167188

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet