A putyini kottát játssza az európai háttérhatalom?

2017. június 12., hétfő




Európa szereplőit be akarják léptetni az új "Szovjetunióba?" - bizarr felvetések.

Oroszország, mint a világhatalmi erők egyik legfőbb szereplője, szemet vethetett Európára.

Az mára már tagadhatatlan, hogy korábban is ráhatása volt a világ menetére, és még az amerikai elnökválasztást is befolyásolhatták. Éppen ezért nagyon nagy a valószínűsége, hogy Európát, és az Európai Uniót is kényük--kedvük szerint alakítják, és vezetik meg.

Egyes összeesküvés elméletek lassan igazságként sejlenek fel a mostanában megfigyelhető politikai megnyilvánulások,és folyamatok fényében.

Sokan állítják, hogy az oroszok egyik végcélja az lehet Európával, hogy egyfajta speciális ütközőzónát alakítson ki belőle, egy részét pedig beléptesse az új "Szovjetunióba".

Egyre inkább egy új hidegháborús légkör kezd kibontakozni a világpolitikában, gyakorlatilag minden szereplő között. Ez a titokzatos fal azonban leginkább az oroszok és az amerikaiak között áll fenn.

Nem véletlen, hogy a külpolitika nagyon is feszült mindkét féllel kapcsolatban. Oroszország mindig is befolyást akart szerezni Európán belül, akárcsak Amerika. Ez pedig egy olyan politikai értelemben vett csatatérré tette Európát, melyet minden EU-s nemzetállam kormánya megszenved.

Míg Amerika amerikai befolyást akar, addig az oroszok sunyi módon szintén befolyást akarnak. Az egészről épp csak Európát és az európai polgárokat nem kérdezik meg, hogy mit is szeretnének.

Nem véletlen, hogy Európa gyengítése folyamatosan zajlik több évtizede, a migráns válságban kicsúcsosodva.

És az sem véletlen, hogy néhány apró lépésen kívül sem az oroszok sem az amerikaiak nem tettek semmit azért, hogy ez a válság megoldódjon, vagy csak mérséklődjön. Ugyanis nem érdekük az egységes és erős Európa, mert mindkét nagyhatalomnak fáj a foguk az unióra.

Az orosz szolgálatok úgy érzik, szabadon nyomulhatnak az EU minden országában, sokak szerint hazánkban is. A közmédia nem csinál mást, mint néhol igen nyíltan, néhol burkoltam egyfajta Kreml-propagandát sugároz.

Európai Uniós szinten több olyan vizsgálat indult, melyek az oroszok befolyását és hatalmi törekvéseit kívánták feltárni, azonban ezen nyomozócsoportokat még csirájában felsőbb utasításokra mindig valamilyen indokkal elfojtották.

Egy titkosszolgálati offenzíva zajlik az Európai Unió ellen, ennek pedig részei azok a befolyásolási műveletek, amikben az oroszoknak komoly tudásuk és hagyományaik vannak.

Mindvégig ott álltak a migránsválság mögött is, Sorossal az élen, aki pénzt is kapott az oroszoktól, hogy segítsen befolyást szerezni nekik, és az európai polgárokkal ilyen-olyan agymosás útján megkedveltessen egy oroszbarát politikát.

Ezeket a pénzeket és titkos tranzakciókat egy nagy adatlopás keretében aztán nyilvánosságra hozták, így derülhetett fény a Soros és az oroszok közti titkos üzleti "szerződésre".

Az orosz titkosszolgálatok minden lépéséről tudnak az Európai Uniónak, hála Soros Györgynek, Ebből pedig stratégiai előnyt kovácsolnak. Megvan minden eszközük rá, hogy a médián keresztül nagymértékben befolyásolják az emberek véleményét, így akár választásokat is eldönthetnek.

Nem engedhetik meg maguknak, hogy ne oroszbarát kormányok kerüljenek az egyes nemzetállamok élére, és aha elérkezik az idő, akkor, ha csak szimbolikusan is, de becsatlakoztatják az akkorra már hajlandó országokat egy új "Szovjetunióba".

Ha ez megtörténik, Oroszország határai ugyan nem változnak, de politikailag és gazdasági értelemben rengeteg európai gyarmatot szerez magának. És a legszebb az lesz az egészben, hogy ezek az országok fel sem fogják majd azt, hogy gyarmatai lettek ismét, egy felsőbb hatalomnak...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika háttérhatalom soros


Megtekintések száma: 72723





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet