​A RAF veteránja szerint valódi bizonyítékok azok a fotók, melyek egy UFO-ról készültek Olaszország felett

2020. augusztus 8., szombat
A Brit Királyi Légierő veteránja azt állítja, hogy a fényképeken egy titokzatos UFO látható, miután számítógépes elemzéssel közelebbről is megvizsgálta őket.

Jason Gleaves volt pilóta úgy véli, hogy a képek "azt sugallják, hogy az objektum intelligens irányítás alatt manőverezett," amikor 1998-ban Olaszországban lefényképezték.

Gleaves az öbölháborúban szolgált, majd ufókutató lett belőle, és azt mondja, hogy a képek digitális javítása rámutatott, hogy ez egy idegen űrhajó vagy egy szigorúan titkos kémrepülőgép.

"Véleményem szerint a tárgynak határozott szerkezete és jellemzői vannak, kiemelkedések - farok, vagy szárnyak -, vagy hagyományos repülési szempontból bármely meghajtórendszer nélkül."

"Úgy vélem, hogy egy UFO van a fényképeken, ahogy azt jelentették."

"Nem emlékeztet egyetlen akkoriban használt sem katonai, sem polgári repülőgépre, de a titkos technológia használata nem zárható ki."

A 12 fényképből álló sorozatot Paderno del Grappa-ban készítette Edy Guadagnini szerelő.

A Chesterből származó Gleaves, aki könyveket írt az UFO-król, 10 évig szolgált a RAF-ban egészen 1996-ig. Részt vett az iraki "Sivatagi Vihar" hadműveletben, valamint a boszniai és az afgán háborúban.

Az 50 éves fotószakértőt azóta nyűgözik le a repülő csészealjak és a szellemek, mióta hét éves korában egy közeli találkozásra került sor.

"Úgy gondolom, hogy az intelligens földönkívüli élet nagyon hosszú ideje látogatja a Földet, és kölcsönhatásban vagy kapcsolatban áll az emberekkel," - mondta. 

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilágtudat


Megtekintések száma: 19114

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet