A rák a legnagyobb biznisz a világon a magyar orvos szerint!

2017. május 10., szerda




Az szakember nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a gyógyszeripar szándékosan nem oldja meg a rák problémáját, pusztán anyagi érdekből! Bennfentes információk következnek!

A rák évtizedek óta gyógyítható lenne,d e az ehhez szükséges sikeres eljárásokat, technológiát és orvosságokat eltüntették, ellehetetlenítették.

Ezek legtöbbje ugyanis természetes anyagokat használt, azokon alapult. A természetes anyagokra pedig nem lehet szabadalmat építeni, mint ahogyan a napvényt sem lehet szabadalom alá helyezni, mert mindenkinek joga van hozzá, hiszen a természet része.

Az elmúlt pár évben sem változott a helyzet, és gyakorlatilag 60 évnyi rákkutatás után sem vagyunk rejtélyes módon előrébb sem a rák megismerésében, sem a kezelésben.

Dr. Lenkei Gábor is úgy véli, hogy a rák nem véletlenül nem gyógyítható még ma sem. Óriási biznisz van ugyanis abban, ha nincs meg rá a végleges felgyógyulást biztosító "csodaszer".

Talán sokan emlékeznek még Dr. Lenkeire. Az ÁNTSZ 2008-ban alaptalanul és jogsértően megrágalmazta a Dr. Lenkei készítményeket. Sokak szerint ez is azért lehetett, mert az ÁNTSZ egyfajta érdekeltségi köre volt a sok karú óriásnak, amit ma úgy hívunk, hogy gyógyszermaffia.

A doktor rengeteg pert indított ellenük, és végül 2014 nyarán szinte mindegyiket meg is nyerte!

Dr. Lenkeivel még március végén készítettek egy remek interjút, Debrecenben a Lovardában, ahol rengeteg mindent elmondott erről a jelenségről, amiről sokszor a rendszerből kilépő orvosok sem szívesen beszélek.

A doktor elmondása szerint nagy hatással volt rá a "A világ rák nélkül" című könyv, mely az egésznek az alapjait feszegette. A könyvben tételesen le volt írva, hogy kiváló eredményeket lehet elérni rákbetegeknél B17 vitamin alkalmazásával.

Ennek ellenére rejtélyes módon az USA-ban és az EU-ban is be van tiltva.

Elmondása szerint ekkor állt össze benne a kép: a világot betegségekben kell tartani, és nem szabad, hogy a ták gyógyítható legyen, hiszen akkor, ha csak egészséges emberek lennének a bolygón, a gyógyszeripar összeomlana.

Talán nem véletlen az sem, hogy napjaink legújabb kutatásai inkább arra irányulnak érdekes és megdöbbentő módon, hogy ne a betegséget gyógyítsák, hanem szinten tartsák azt.

Ez peresze dicsérendő is, hiszen remélhetőleg legalább nem halnak majd bele a jövőben. Erre is sok idő kellett, mire a gyógyszeripar rájött, hogy bár sokat le lehet gombolni a rákbetegekről, előbb-utóbb meghalnak. Így mint fogyasztó, "kiesnek" a rendszerből.

Ekkor ötlött fel a fejükben, hogy a rákot legalább szinten kellene tartani, egy életen át tartó modern kezeléssel, így a betegek a saját életükért cserébe örökkön örökké járnának a kezelésekre, hatalmas vagyonokat fizetve a gyógyszerekért.

Dr. Lenkei egy nagyon érdekes adalékként elmondta: már tudományosan bizonyított a tény, hogyha az emberek elegendő mennyiségű D-vitaminhoz jutnának, akkor 35 százalékkal kevesebb lenne a daganatos megbetegedés.

A rák-biznisz az egyik legnagyobb üzlet a világon. A kemoterápia, a rákkutatás döbbenetesen nagy üzlet. Egyetlen ampulla kemoterápiás szer 70 ezer forintba került 1989-ben. És egy betegnek 5-10 ampullát adtunk. - mesélte.

Így már mindenki számára leeshetett a tantusz. Ma, amikor képesek vagyunk embereket fellőni az űrbe, sőt, a Marra készülünk, és genetikailag módosítunk komplett fajokat, miért nem vagyunk képesek gyógyítani egy több ezer éves betegséget?

Felettébb furcsa...

Lenkei Gábor azt is elmondta, hogyha vitaminokkal, megfelelő mennyiségeket adagolnának maguknak az emberek, és sokkal egészségesebben élnének, akkor 40 milliárd euróval kevesebb pénzt költenének gyógyszerekre, betegségek kezelésére.

Ez pedig egy gigantikus érvágás lenne a gyógyszermaffiának, csak Európában. És ott van még Amerika, és a világ többi része...

Ráadásul ez beláthatatlan hullámot indíthatna el. Arról van szó ugyanis, hogy így í gyógyszeripari cégek nem tudnák megfizetni a gyógyszerreklámokat világszerte. Ez pedig azt eredményezné, hogy a tévék közül nagyon sokan bezárnának, mivel ma is a tévében látható reklámok 60%-a valamilyen gyógyszerreklám.

A rák gyógyítása tehát nem áll érdekükben, és még nagyon hosszú ideig nem is lesz terítéken. Egyelőre azon dolgoznak, hogy szinten tartó kezeléseket fejlesszenek ki, amikkel ugyan megmenthetik a betegek életét, de örök adós sorba taszítják őket…

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség feltáró egészség megelőzés gyógyszerlobbi gyógyszeripar gyógyszermaffia


Megtekintések száma: 110066





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet