A rák tényleg lelki eredetű? Egyre több szakember állítja!

2022. december 24., szombat




Ép testben ép lélek. Egyre több kutatás mutatja azt, hogy a lelki megrázkódtatásokkal, depresszióval állhat kapcsolatban a rák.

A rák mindig is egy rettegett betegség volt. Egyrészt a nyugati orvoslás nem tud vele mit kezdeni, másrészt azért, mert családokat szakít szét.

Az utóbbi években kezdenek rájönni egyes orvosok, pszichológusok, hogy a rák kialakulásának okai lehet, hogy nem csak és kizárólag biológiai okok lehetnek.

Éppen ellenkezőleg...

Ép testben ép lélek. Egyre több kutatás mutatja azt, hogy a lelki megrázkódtatásokkal, depresszióval állhat kapcsolatban a rák.

A Rák is akkor jelenik meg az életedben, amikor a tested és lelked között hirtelen szakadék keletkezik és elveszíted a belső egyensúlyod.

A rák kialakulásáért első sorban a belső feszültséget, a haragot tartják felelősnek.

Ha valakire nagyon haragszol és sokáig haragszol, szinte nap mint nap erre gondolsz, akkor ez a harag egy idő után, mivel távozni nem tud a testedből, egy daganattá áll össze, mint egy szigetet képezve a testeden belül.

A depresszióval és a lelki megrázkódtatással, a gyásszal egyértelműen kapcsolatba hozható. Tudományosan ma még nem igazolt tény, de statisztikailag többről van szó, mint véletlen.

Minden olyan negatív érzés és gondolat elősegíti a rák kialakulását, ami naponta legalább tízszer az eszedbe jut és valahányszor rá gondolsz, elönt a düh és a kétségbeesés érzése.

El kell engedned ezeket az érzéseket, mert ha huzamos ideig fennáll ez a lelkiállapot, akkor sajnos annak az egyik testi megnyilvánulása a rák kialakulása lehet.

Azt ugyanis megfigyelték, hogy gyászolóknál, vagy depressziós embereknél sokkal gyakoribb volt a rák kialakulása az elmúlt 25-30 évben.

A rák azért nem gyógyítható ma még orvosi úton, vagy legalábbis nem eléggé hatékonyan, mert pont a kiváltó okokat nem orvosoljuk, a lelki dolgokat.

Ezért lehet az, hogyha valakit sikerül a nyugati orvoslás által ki is gyógyítani a halálos kórból, akkor az 5 éves túlélési arányt tekintve sokszor visszatér a betegség, még nagyobb erővel, és mindennek vége.

Ez pedig azért történik meg, mert a rákot kiváltó ok még ott van az emberek életében...

Szerinted is lelki eredetű a rák, vagy legalábbis lehet a dolog mögött valami?

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák életmód


Megtekintések száma: 95921





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet