A rákipar ezt a kezelést soha nem engedi elterjedni: a Stanford Egyetem 100%-ban hatékony szérumot fejlesztett ki!

2018. május 23., szerda
A kísérletek során az alanyokból 100%-ban eltűntek a tumorok, és az áttétek is!

„Amikor ezt a két hatóanyagot kombinálva használjuk, az egész szervezetben megfigyelhető a rák felszívódása. A módszerrel szükségtelen a tumor-specifikus immuncélpontok azonosítása, nem kell beaktiválnunk a páciens teljes immunrendszerét, vagy a betegség típusához igazítanunk az immunsejtjeit”

– mondta el a kutatást vezető Ronald Levy professzor.

A vakcina az összes kísérleti egeret kigyógyította a rákból.

Azok a példányok, amiknek a szervezetében áttétek is képződtek, szintén teljesen meggyógyultak, akkor is, ha csak egyetlen tumorukat oltották be.

A kutatók most 15 limfómás, vagyis nyirokrákos önkéntest keresnek, hogy embereken is elkezdhessék a gyógymód tesztelését.

A módszer a tesztek során algi 10 nap alatt kéeps volt végeznia rákkal, mai bémulatos eredmény.

A módszerük egyik különlegessége az volt, hogy a tumorba injekciózása után a szervezet további tumorait is el tudták pusztítani.

Mint Ron Levy elmondta, a molekulapár együttese azért is érdekes, mert külön-külön nem vezettek eredményre. Összekapcsolva azonban tíz napon belül eltűnt a befecskendezett tumor, valamint az azon kívüli tumor is, körülbelül kétszer annyi időn belül.

A kutatáson kívüli szakemberek is optimisták – olvasható a Science magazinban, mivel az egerekkel mellrák esetén is eredményes volt a szer, amely daganattípus nagyobb hasonlóságot mutat az emberi szervezetben találhatóval.

Az eredményekről beszámoló tanulmány a Science Translational Medicine szaklapban is megjelent.

Lehet, hogy hamarosan átléphetünk egy rákmentes világba?

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 21018

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet