A rákos sejtek elpusztítják önmaguk a kannabisz hatására: felvételen a bizonyíték!

2019. január 2., szerda




A rákos sejtek egyszerűen elpusztították önmagukat a kannabisz befecskendezése után nem sokkal, és a sejtkultúra kitisztult, épen hagyva az egészséges sejteket...

A kannabisz egyes összetevői nem csak rákmegelőző hatásúak, hanem képesek a rákos sejtek növekedését gátolni.

Egyes frissen elvégzett kísérletek pedig még ennél is messzebb menő dolgot bizonyíthatnak: mégpedig azt, hogy a kannabisz óriási fegyver lehet a rettegett kórral szemben.

Mikroszkópos felvételeken mutatták be, hogy mi történik a rákos sejtkultúrával, ha kannabiszt juttatnak bele.

"Olyan, mintha akció közben szemlélhetnénk meg, mit tesz a rákkal a kannabisz hatóanyaga, egyes alkotóelemei. Szétszedik a rákos sejteket!" - mesélik a kutatók.

A mikroszkópos felvételek tanulsága egyértelmű:

A rákos sejtek egyszerűen elpusztították önmagukat a kannabisz megjelenése után nem sokkal, és a sejtkultúra kitisztult.

A kitisztult itt annyit jelent, hogy az egészséges sejtek épek maradtak, azok nem reagáltak apoptózissal, azaz hirtelen sejthalállal a kannabiszre.

Sokak szerint nem is kell ennél több bizonyíték arra, hogy valóban rendelkezik egy nagyon erős rákellenes hatással, melyet immáron láthatunk is, és a saját szemünkkel győződhetünk meg a hitelességéről.

A kannabiszban található anyagok nemcsak lelassítják a rákos sejteket, hanem az egereken végett kísérletek tanulsága szerint sok esetben javította a betegek életkörülményeit, és voltak esetek, melyekben az állatok túlélték a rákot.

A kannabisz tumorcsökkentő képességét ma már egyre több kísérleti jellegű tablettánál tesztelik, és ha sikerrel járnak, ezekkel a pirulákkal képesek lesznek a daganatokat elpusztítani egy igen hatékony, következő generációs kezelés formájában.

Azonban ne vegyünk rá mérget, hogy egyhamar elérhetővé válik a kezelés.

Sőt, az sem biztos, hogy valaha elérhető lesz így, ebben a formában.

A gyógyszeripar az elmúlt néhány évtizedet éppen annak szentelte, hogy az ehhez hasonló eredményeket eltusolja, és még a nyomukat is eltüntesse a tudományos életből.

Az ugyanis senkinek sem érdeke az onkológia jól jövedelmező iparán belül, hogy egy filléres hatóanyag váltsa a méregdrága kemoterápiás "koktélokat", amit ráadásul a saját kertjében is meg tudna termelni az ember...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség rák betegségek


Megtekintések száma: 22879





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet