A Rákot influenza dönti ágynak, a Skorpiónak autóbalesete lesz

2021. február 15., hétfő
A Rákot influenza dönti ágynak, a Skorpiónak autóbalesetre, a Baknak anyagcserebetegségre, a Halaknak depressziós napokra lesz kilátása? Mutatjuk mi vár rád!

Egészséghoroszkóp 2021. február 15-21.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Jó erőben és egészségben éri ez a hét, de azért ne akarja túlfeszíteni a húrt! Uralkodó bolygójának, a Marsnak és a Plútónak a fényszöge azt jelzi, hogy nagy akaraterővel bír, de mégis, vagy talán éppen ezért túlzásokba eshet. Túl nagy feladatokat vállalhat, s akár még fizikai értelemben is: túl nagy súlyokat emelgethet, esetleg a sportolás terén veti el a sulykot. Legyen mértékletes az étkezésekben is, kímélje a gyomrát! Kerülje a túl fűszeres ételeket!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

A két szerelembolygó az újító Uránusszal kapcsolódik az ön jegyében: konstellációjuk hatására ön egyre határozottabb, aktívabb és lelkesebb. A teremtő erők és az energia nagyra nőnek önben. Szüksége is lesz a kirobbanó jó formájára, hiszen a csillagjai ugyanakkor igen nagy kihívásnak teszik ki önt. Sokat várnak el öntől, és minden téren küzdelmes napokra számíthat. Energiaitalok és kávé helyett inkább fogyasszon több vitamint és minőségi ételeket!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Most az élet minden terén új erőre kaphat, beleértve természetesen az egészségét is. Ha eddig valamilyen meghűléses nyavalya gyötörte, mostantól bízhat a gyógyulásban. Végre megtalálja a megfelelő terápiát és gyógyszert. Az önnek igazán tetsző sportra is rálelhet: elmehet például egy síoktatásra. Ez esetben azonban, vagy ha vezet, mindig tartsa be az előírásokat és a biztonsági szabályokat!

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Bár ön szeret megfelelni, de minden elvárásnak azért képtelenség lenne. Ha azonban a lelkében is azonosulni tud egy céllal, akkor érdemes lehet szorgalmasnak lennie. A lélekölő munka és a kimondatlan tiltakozás azonban könnyen vezethet odáig, hogy konkrétan megfájdul a torka. A náthás, torokfájós tüneteket nem szabad félvállról vennie, mert akár influenzává is fajulhat egy kisebb megfázás. A forró fürdők és a meleg italok segíthetnek, akárcsak a kamilla.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Uralkodó bolygója a betegség házán halad át ugyan, de sokkal valószínűbb, hogy ez most nem az ön megbetegedését jelzi, hanem valakiét a családtagjai közül. A betegápolásban kellhet inkább jeleskednie, ami nem jelenti azt, hogy a saját egészségét el kellene hanyagolnia. Ön is szedjen vitaminokat, és pihenjen, amennyit csak tud. A nagyon öregek, vagy nagyon fiatalok ápolása kimerítő feladat lehet. Ossza meg a terheket!

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Továbbra is túlterhelheti magát, ha a munkájáról van szó. A megfelelési kényszer és a kissé változékony lelkesedés is erre késztetik önt. Ha bírni akarja szusszal, akkor nagyon fel kell vérteznie magát: gondoskodjon a meleg ruháról, és naponta legalább egyszer fogyasszon rendes meleg ételt! A narancsszínű és piros gyümölcsök, zöldségek védik az ön egészségét. A méz is legyen a mindennapi táplálékának a része. A szervezetének szüksége van a folsavra.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Még utoljára össze kellene szednie magát, hogy mindazokat az öröklött nehézségeket és gátlásokat legyőzze, melyek az utóbbi időben megakadályozták, hogy a fejlődés útjára lépjen. Elsősorban lelki gátak ezek, melyek kezelésére, ha másként nem megy, érdemes lenne egy terapeutát is igénybe vennie. De lehetnek testi panaszai is: elsősorban az izmok és szövetek görcsössége okozhat gondot.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

A Mars helyzete ellenséges erők támadását jelezheti a képletében. Nem is annyira a konkrét támadástól kell tartania (de még az sem kizárt), hanem a náthás, influenzás emberektől, akikről önre ragadhat valami kellemetlen vírus. Azért a sötét, elhagyatott helyeket, és az agresszív embereket is jobb kerülnie, mert akaratlanul is kihívónak érezhetik az ön viselkedését. Az elesés, megcsúszás, karambol veszélye is megnő: közlekedjen óvatosan!

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

A fényterápiára nagy szüksége lehet. Akár csak azért, mert könnyen eshet melankolikus hangulatokba, ám a szemébe jutó fénymennyiség fokozásával elűzheti a szomorúság démonjait. Ám az is lehet, hogy a nátha, vagy influenza miatt lenne szüksége ilyen terápiára. Esetleg ízületi bántalmak, vagy hátfájás miatt kellene kezeltetnie magát. Ha teheti, szerezzen be magának valamilyen terápiás fényforrást, vagy kérjen az orvosától ilyen kezelést!

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

A jegyén áthaladó Hold a Plútóval találkozik a hét első felében: közös hatásukra most még kevésbé fűlik a foga a munkahelyi légkörhöz, mint máskor. Ha nagyon átéli a melankolikus hangulatokat, vagy túlságosan a lelkére vesz valamilyen tényleges bajt, akkor még a testi szinten is megélheti a lassulást. Az anyagcseréje lelassulhat, szorulás vagy alacsony vérnyomás lehet a tünet. A méregtelenítés is nehézségekbe ütközhet, ezért ne fogyasszon alkoholt! Igyon forró teákat inkább!

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

A kihívások nagyok, de ön kifejezetten élvezheti azokat. A családja részéről tapasztalt ellenállást most képes lehet pozitív erővé is átalakítani. Egy betegség vagy váratlan fordulat is hozzájárulhat ahhoz, hogy a helyzetet átértékeljék. Ha a családjában már előfordult valamilyen örökletes betegség, akkor érdemes lehet erre vonatkozóan kivizsgáltatnia magát. Az orvostudomány sokat fejlődött: könnyebben megelőzheti a bajt, mint az ősei.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Rengeteg bolygó jár a gondok házában: hajlamos a depressziós hangulatokra. A Neptunusz ráadásul még a logikus gondolatmenetei is hamar vehetnek irracionális irányokat. Most minden azon múlik, hogy mennyire tudja felhangolni magát: a tudatosság annyira erősen a tudattalan hatása alatt áll. A jó zenék, a mozgás segíthetnek önnek a felhangolódásban. Kerülje a borúlátó, és a náthás emberek társaságát! Most minden ragad önre.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 2606

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet