A régi idők embere sokmindent ezzel gyógyított! Amikor a piócás ember volt az utolsó mentsvár!

2019. április 13., szombat




Annak idején Napóleon is hitt benne, hazánk híres orvosai is alkalmazták, amelyről amerikai újságírók is ámulattal számoltak be. Az elmúlt években pedig reneszánszát kezdte élni! 

Sokan a fiatalság ősi titkának tartották és tartják ma is.

Ezt a módszert világszerte alkalmazzák, és még az orvosok, szakemberek is esküsznek rá. Annál is inkább, mert az elmúlt évtizedekben az orvostudománynak feketén-fehéren is sikerült alátámasztania a hatásait.

Ez pedig jó hír azoknak, akik különféle visszér problémákkal, ödémával, vagy ízületi gyulladással küzdenek.

Ezek ellen ugyanis óriási hatékonysággal lehet alkalmazni!

A kezdetek, honnan ered, miért alkalmazták világszerte egyes kultúrák

A piócás gyógyítás az ősi időkig nyúlik vissza, valamikor 3000 évvel ezelőttre Ázsiába, de Egyiptomban például a fejfájás ellen alkalmazták, Indiában is az ájurvéda részét képezi.

A piócákkal való gyógyítás olyan nagy hírnévre és elismerésre tett szert, hogy annak idején maga Napóleon is érdeklődött iránta, méghozzá olyannyira, hogy 6 millió magyar piócát szerzett be katonáinak.

Rengeteg jótékony egészségügyi hatása mellett egyesek megesküdtek rá, hogy képes visszacsalni az emberre, az egykor elvesztett fiatalságot.

Sokan a fiatalság ősi titkának tartották és tartják ma is.

Gonzik György hirudoterapeuta, hazánkban a legmagasabb szinten gyakorolja ezt a fajta gyógyterápiát, érdemes lehet sokaknak hozzá fordulni az alábbi linken, vagy ide kattintva!

A szervezetre gyakorolt hatásai, a tudósokat is ámulatba ejtették.

2 faj létezik ma a piócák közül, amely alkalmas a gyógyításra, ráadásul mindkettő Európában őshonos, úgy hívják, hogy Hirudo Medicinális. Ezek egyike a magyar gyógypióca, aminek a hatásairól még amerikai újságírók is beszámoltak.

A pióca hatásai a szervezetre nézve, nagyon pozitívak.

Egyszerre három nagyon erős hatóanyagot juttat a szervezetbe, görcsoldót, fájdalomcsillapítót, valamint gyulladáscsökkentőt.

FONTOS hangsúlyozni, hogy ezek természetes anyagok, azaz nem toxikus, mellékhatásokat okozó anyagok, ráadásul egyes kutatások szerint TÍZSZER hatásosabbak minden hasonló alkalmazású szintetikus anyagnál.

Azért annyira hatásos a piócaterápia, mert a fő hatóanyag, a természetes módon előállított hirudin „dolgozik” a szervezetben, a terápia során.

A hirudin mesterségesen előállított, kevésbé hatékony formájával gyakran találkozunk más gyógyhatású készítményekben is. A természetes hirudint, a pióca juttatja be a szervezetünkbe, legalább százféle más enzimmel együtt.

Gonzik György hirudoterapeuta, hazánkban a legmagasabb szinten gyakorolja ezt a fajta gyógyterápiát, érdemes lehet sokaknak hozzá fordulni az alábbi linken, vagy ide kattintva!

Az elmúlt években elvégzett tudományos vizsgálatok sorra bebizonyították, hogy a gyógypiócákkal való terápia hatékony lehet ödéma, visszér, különféle gyulladások és egyéb betegségek kezelésére, ráadásul mellékhatás mentesen, ami nem mondható el a patikában kapható gyógyszerek jelentős részéről.

Fontos tudni azonban néhány ellenjavallatról, amikor érdemes lemondanunk a piócák gyógyító erejéről.

Amikor valaki vérhígítót szed, vérszegény, várandós, vagy kemoterápiás kezelésen esik át.

Minden más esetben az egészséges szervezetet még egészségesebbé teszi, és megszabadíthat minket a régóta gyötrő problémáinktól.

Amennyiben érdekel Téged is ez a remek, sokszor és sokak által bizonyított terápia, akkor ne habozz:

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 68625





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet