A reinkarnáció bizonyítéka: előző életében a Titanicon halt meg a fiú

2017. március 20., hétfő




A most következő sorok, történetek a reinkarnáció ékes bizonyítékai. Vannak előző életeink? Ezek a gyerekek megdöbbentő módon állítják, hogy igen.

Egy 4 éves kisfiú lehet a reinkarnáció egyik legérdekesebb bizonyítéka. Ugyanis a kisfiú azt állította anyjának, hogy jelen volta a Titanicon, mikor az elsüllyedt.

A megdöbbentő vallomás valóban egy előző élet bizonyítéka lehet, ugyanis olyan információkkal rendelkezett a fiú, amit szinte senki sem tudhatott volna.

A reinkarnáció mindig is arról szólt, hogy egy emberi lélek egy másik emberi testbe, vagy akár egy állati testbe születik le újra a Földre, mintegy örök körforgásban.

Egyes keleti vallások szerint az újjászületések sorozata, az ún. szanszára mindaddig folytatódik, amíg az egyre tökéletesebb életek során az egyén meg nem szabadul a karmájától, és el nem éri a nirvána állapotát.

Ettől függően vannak, akik már sok megélt életet hagytak maguk mögött, és öreg lelkük van, míg mások kevés életet éltek meg.

Az a 4 éves kisfiú, aki állandóan viszolygott a víztől, több ilyen életet is maga mögött tudhatott, de a legutóbbi volt a legtisztábban benne emlékként lő.

Ugyanis nagyon riasztó halála volt, és emiatt nem szerette a vizet. Az anyja elmondása szerint egyszer egy dokumentumfilm ment a Titanic katasztrófájáról, és az egyik helyiséget mutatták a hajóból. Ekkor szólalt meg a fiú, mert szerinte az elrendezés nem volt megfelelő, mert egyes dolgok éppen az ellenkező oldalon voltak.

Az anyát ez nem hagyta nyugodni, és utána járt egy szakemberrel, és több mérnökkel. Kiderült, hogy a fiúnak igaza volt.

Mikor arról kérdezték a szülők, hogy honnan tudta ezt az apró részletet, azt mondta, hogy azért volt biztos benne, mert eredetileg a hajón halt meg, annak elsüllyedésekor.

A fiú csakis onnan tudhatta ezt az információt, hogy valóban ott volt, sokak szerint ehhez nem fér kétség, mint ahogyan ahhoz sem, hogy az előző életeinkről szóló bizonyítékok ott vannak mindenki saját szeme előtt...

ezotéria spirituális reinkarnáció előző életek


Megtekintések száma: 809692





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet