A reptiliánok már beépültek az emberi civilizáció társadalmába? valójában ők irányítanak mindent...

2023. június 18., vasárnap




Nem vagyunk egyedül az univerzumban. A Földön pedig még véletlenül sem - állítják sokan, akik olyan dokumentumokra és jelentésekre hivatkoznak, melyek arról beszélnek, hogy a NASA nem csak kapcsolatban van az idegenekkel, de foglalkoztatja is őket.

Egyes titkosszolgálati jelentések szerint legalább 82 faj él, vagy állomásozik ideiglenesen a bolygónkon.

Ezek közül a legtöbb faj barátságos, de vannak olyanok is, melyek titkokban hatalomra szeretnének törni.

Annak idején a tehetséges hacker Gary McKinnon feltörte a NASA szervereit, és elmondása szerint olyan fájlokat talált, melyek bizonyítják ezen teóriákat, és az idegenek létét.

Arról nem beszélve, hogy talált olyan táblázatokat és adatbázist, melyekben földönkívüli munkatársakat tartottak nyilván.

A 82, a bolygón állomásozó faj közül az egyik mélységesen beépült közénk.

A társadalmunk legfelső szintjein is jelen vannak, és ők uralják a világhatalmi elit egy jó észét, mi több, egyes feltételezések szerint ők maguk a világhatalmi elit.

vagyis egyfajta békés, szabadság illúziójára épített rabszolgaságban van az emberiség, méghozzá úgy, hogy ezt észre sem vesszük.

A reptiliánok ugyanis a teljes médiát uralják, és a világgazdaság legfelsőbb szintjeit.

Mivel bármilyen alakot tudnak ölteni az amúgy hüllőszerű humanoidok, így könnyedén beépültek az emberek közé az elmúlt évszázadokban.

A jelentések szerint a reptiliánok eredeti bőrszíne zöldes. Hatalmas szemeik vannak, pikkelyes bőr fedi a testüket, és nagyon hüllőszerűek.

Egyes feltételezések szerint az evolúció során egy másik bolygón a hüllőkből fejlődtek ki, mivel azok tudtak evolúciósan tovább fejlődni az adott környezeti viszonyok között, nem úgy, mint a Földön az ember.

Az idegen civilizáció tehát az emberiség felett állhat - állítják.

Évszázadok óta folyik a megfigyelés, és mostmár politikai, gazdasági befolyásra is szert tette ez az árnyékfaj, mely rajtunk, és a Földön élősködik.

A kérdés csak az, hogy mikor válik ez majd mindenki számára nyilvánvalóvá...

OSZD MEG másokkal is!

idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés reptiliánok


Megtekintések száma: 307804





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet