A reptiliánok már tényleg köztünk vannak? Különös alakváltó idegent kaptak lencsevégre egy híradás közvetítésénél?

2017. december 24., vasárnap
A riporter sokak szerint nem is ember...

A Fox News egyik riporternőjéről már egy ideje kering a neten egy felvétel, mely sokakat megoszt.

A szóban forgó tévérészlet ugyanis egyértelműen sugallja, hogy a reptiliánok köztünk járnak.

A reptiliánok egy olyan reptoid, az a hüllőkkel rokonságot mutató földönkívüli faj, mely évezredek óta az emberiséggel együtt él és alkot kolóniákat, teljesén rejtve előlünk.

Az összeesküvés elméletek hívei szerint az ősi sárkány-mítoszok alapjai ők, vagy egy velük rokonságot mutató faj lehettek.

Az emberiség feletti uralom a cél, azonban ez a faj nem a nyílt leigázázásában látja a megoldást, ahnem abban, hogy egyfajta rejtett hadviselés során miden hatalmat megkaparintanak a Föld és a lakossága felett.

Ott vannak a médiában, a pénzügyi világszervezetek vezetőségében, és a politikában is.

Lényegében már most is az emberiség felett uralkodnak, azonban eme rejtett királyság körvonalai ma még nem látszanak.A reptiliánok képesek álcázni magukat, így értéke el az évezredek alatt, hogy az emberek ne vegyenek róluk tudomást.

Időnként azonban ez emberi alakot öltött álca lebomlik, vagy meghibásodik. Ilyenkor egy-egy pillanatra láthatóvá válik az igazi arcuk is.

A Fox News riporternőjének szeme egy pillanatra hüllőszerűvé válik, sokak szerint ez árulja el azt, hogy már a médiában is jelen vannak az idegenek.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál idegen idegenek összeesküvés reptiliánok


Megtekintések száma: 43959

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet