A Rockefellerek és a Rothschild dinasztia végleg egyesülnek? Az Új Világrend árnyékbirodalma terjeszkedik!

2018. március 20., kedd
A két nagy fennhatóság egyesülése jelentheti az Új Világbirodalom felvezetését. Már nincs sok hátra?

Léteznek a világon olyan szupergazag elit családok, mint amilyenek a Rothschidl dinasztia és a Rockefellerek.

Mindkét "branch" olyan befolyásos, hogyha az érdekeik úgy kívánnák, képesek lennének bedönteni az egész Amerikai Egyesült Államokat.

Azonban az érdekeik a saját meggazdagodásukat diktálják, ehhez pedig még szükség van az USA-ra. Egyelőre...

Azonban mozgolódás van a pénzügyi piacokon. Egyes a háttérben zajló tranzakciók, ügyletek és belső információk azt sejtetik, hogy a két hatalom összefoghat. 

Ez pedig egyértelműen annak a jele, hogy az általuk oly régóta megvalósítani kívánt politikai világkormány terve készen áll.

Arról már korábban is lehetett hallani, hogy az az európai Lord Jacob Rothschild befektetési társasága (RIT Capital Partners), és az amerikai Rockefeller Fianancial Services stratáégiai szövetségre lép.

Azonban az átállás évekbe tellett, és a jelek szerint hamarosan midnen tekintetben megtörténhet a nagy egyesülés, pontosabban annak végjátéka.

A világ avgyonának 98%-a ugyanis az ő kezeik között fog összpontosulni.

Jacob Rothschild mellett a család más tagjai is rendelkeznek pénzügyi érdekeltségekkel, Baron David de Rothschild például a brit befektetési bank, a Rothschild Group elnöke, amely a család francia érdekeltségeivel is együttműködik.

Az egész végjáték arra megy ki, hogy az emberiség vagyonának 99,9%-át birtokba vegyék.

Ez különféle kötvényeken és pénzügyi rendszereken keresztül fog történni...

Tulajdonképpen hiszed vagy sem, de már most is a fizetésed 90%-a az övék, és ha akarnák, bármikor el tudnák venni tőled.

A bankokban tárolt számlákon létező virtuális pénzek mind a nevükre vannak írva, azonban az emberek élnek vele, az emberek használják és forgatják.

Gyakorlatilag minden egyes várásláskor Rothschild és Rockefeller vagyont forgatsz be, ezzel még inkább gyarapítod őket...

Ha a pénzügyi teljhatalom teljes lefedettségű lesz, készen áll a világ az egységes, mindenek felett álló kormányzat létrehozására.

Már csak a politikai ösvényt kell kikövezniük a végső terv előtt, ez pedig akár néhány éven belül véghezvihető, hiszen a világ országainak nagy része már így vagy úgy, de feladta szuverenitását.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés szupergazdagok rockefellerek rothschildek háttérhatalmak


Megtekintések száma: 39883

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet