A Roswell kő egy elveszett földönkívüli térkép darabja?

2023. március 12., vasárnap




Létezik egy kő, amit nem messze az eredeti 1947-es roswelli események helyszínén találtak. Erről a kőről nem csak azt tartják, hogy ne evilági, hanem azt is, hogy elvezethet minket az idegenekhez, akik annak idején szerencsétlenséget szenvedtek bolygónkon...

Kevesen tudnak a kő létezéséről, pedig annak idején ugyanúgy futótűzként söpört végig a sajtón a kő létezése.

A követ eredetileg egy férfi, egy bizonyos Robert Ridge találta meg még 2004-ben. A helyszín Új-Mexikó volt, attól a Roswellben található farmterülettől nem messze, ahol annak idején lezuhanhatott az ominózus repülő csészealj.

Éppen ezért a követ a Roswell kőnek nevezte el a megtalálója, és a sajtó is így kezdte el emlegetni.

A Roswell kő egy csokoládébarna, szinte tükörsima felületű - feltehetően csiszolt - ovális kő volt.

De nem ez volt a legfurcsább benne, hanem az, hogy a kő hátoldalán egy különös szimbólum, vagy szimbólumrendszer volt.

A 2004 szeptember 4-én megtalált kőről sokan úgy gondolták, hogy egyértelmű kapcsolat lehet a Roswellben történt ufó katasztrófával.

Senki sem tudta ugyanakkor azt, hogy hogyan is kapcsolódik az ügyhöz. Nem egyszer fordult már elő repülőgép szerencsétlenségek kapcsán, hogy egyes tárgyakat akár kilométerekkel a baleset helyszínétől találtak meg a hatóságok.

Talán éppen ez volt a helyzet ezzel az aprócska kődarabbal is. Az elemzések során kimutatták, hogy a kő egyszerű kő, tehát anyagát tekintve nem különbözik túlságosan az átlagtól, attól eltekintve, hogy néhány ásványi só rendkívül magas arányban fordult elő benne.

Olyan magas arányban, hogy csak néhány hely, régió van a Földön, ahol készülhetett. Már ha egyáltalán a Földön készült...

A Roswell kövön jól látható a szimbólum, mely sokak szerint lézeresen lett beleégetve a kőbe, ami akkoriban aligha létező technika volt.

Ráadásul a kövön lévő szimbólum egy gabonakör szimbóluma. Ezt többen észrevették, és felhívták rá a figyelmet. Ugyanis 1996 augusztus 2-án ugyanez a szimbólum tűnt fel Angliában, egy hatalmas mezőn.

A Liddingtonban megjelenő szimbólum és a kő között tehát kapcsolat volt. Egyfajta jel. Olyan volt, mintha a kő egyfajta üzenet lenne, akárcsak a gabonakörök szimbóluma.

Senki sem tudja, hogy a kövön és a gabonában miért ugyanaz a szimbólum van, de legtöbb sejtés szerint ez egy kozmikus térkép, mely az idegenek eredeti lakhelyére utalhat.

A gabonakörök talán egy másik dimenzió kivetülései, de akadnak olyan nézetek is, miszerint a gabonaköröket az idegenek fényévek távolságából "égetik bele" a Föld felszínébe, és az üzenet tartalma egyfajta térkép, hogy hová kell eljutnia az emberiségnek, hogy sikerrel felvegyük egymással a kapcsolatot.

Ha valóban egy kozmikus, lézerrel égetett térkép, azt hamarosan meg fogjuk fejteni. És ha megfejtjük, talán közelebb kerülünk az idegenekhez, és az emberiség eredetének végső megoldásához is.

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 202993





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet